Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Vojenská nemocnice Olomouc
Sušilovo náměstí 5, Olomouc 771 11Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (3)
Alina Barshatska.
Jé to nejlepší dermatolog kterého znám. Pán doktor jé moc vstřícný, pozorný a hodný. Vždy poradí a pomůže. Byla za ním vícekrát a vždycky mě pomohl. Děkují za pomoc.
Ondřej Petřík
Pan doktor Pastorek se osvědčil jako lékař s vysokou odborností. Profesionálně mi pomohl, vše vysvětlil a i po lidské stránce je velmi milý a příjemný. Můžu jej tedy doporučit všem, dá se na něho spolehnout. Přeji panu doktorovi samé další úspěchy při léčbě lidí. Takových lékařů si vážím.
Jana
Pan doktor byl ze zacatku dost nepříjemný a az arogantní. Dost me to rozhodilo. Cekala jsem od 15 hod, tj pul hodiny pred zaviraci dobou. Pak me vzali 10 minut pred koncem ordinacni doby. V ordinaci mi jako jednu z prvních vet pan doktor rekl: co si myslite, ze s ti ted pred koncem oteviracky udelame (dost drsna veta od doktora!). A pak mi ke konci jeste rekl neco ve smyslu, ze on tady je jenom do pul čtvrté, at si to zařídím jak chci. Taky moc pekne. Pak kdyz jsem se tam vrátila po rentgenu, tak uz byl příjemnější. Pote jsem pochopila ze je tak nepříjemný protoze meli nejaky tezky pripad. To ho nicmene neopravňuje se takhle chovat vůči pacientovi. Celkově jsem z chirurgie odchazela z hodne špatným pocitem
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Olomouci
Gynekologie zdravotnická zařízení Olomouci