Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Vojenská Nemocnice Brno
Zábrdovická 3, Brno 615 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (6)
Petr Matoušek
Děkuji panu doktorovi Stryhalovi a celému kolektivu za velmi lidský přístup, za vynikající práci tj. operaci kyčelního kloubu a všem sestřičkám za mimořádnou péči . Operace proběhla 1.3.2023
R. V.
Velice si vážím toho že mě operoval pan MUDr. Stryhal. Je opravdový odborník a skvělí člověk. Rád jsem si na něho počkal.
Zemanová Ludmila
Pan doktor Stryhal je velmi empatický, příjemný a dobry chirurg, byla jsem operována v dubnu 2020, resekce Femura krčku. Ještě mě čeká jedna operace endoprotezy na jaře, samozřejmě zase u pana doktora Stryhala. Děkuji Zemanová
Jitka Kraus
Dobrý den, pro mě nejlepší ortoped a lékař co voní člověčinou, za mě NEJ NEJ NEJ, Jezdím za ním 35 let - do HB, Zdislavy, Brna - kamkoliv, a prostě nemá chybu. JK.
T. S.
Před 33 lety jsem u tohoto lékaře byla operována, u Svaté Anny v Brně, bohužel potom z Brna odešel. Vynikající a empatický. Šlo o plastiku stříšky a kyčelní kloub je dodnes v pořádku.
Sádlík Libor
Pěkný den vážení,
hodnocení, které touto cestou chtěl bych dát, se sl. Veronikou Fuchsovou, změnil jsem se, nemám úzkost, nemám strach. Je mnoho důvodů proč psychologa vyhledat, já po několika měsících jedničku chci ji psát. Bude mi v další etapě mého života velice chybět a přesto se nabídla pomocí v případě potřeby terapeutického setkání. Moc si její laskavosti vážím.
Děkuji.
Libor Sádlík