Služby
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (5)
Vítězslav C.
Jsem dlouholetým velmi spokojeným pacientem paní doktorky.
Milan
Pani doktorka velmi erudovana pomohla mi moje obtíže diagnozovat dekuji za vlídné ošetření i když už k ni nechodím rad na ni vzpominam
M.N
Rád bych se zde touto cestou připojil k bezpočtu velmi spokojených zákazníků paní doktorky MUDr. Moniky Hanákové a celého jejího týmu profesionálů. Podstoupil jsem zde operaci předkožky a jsem z toho nadšený.
Rád bych všem, co mají obavy řekl, že v porovnání třeba s bolestí zubů,
je tohle nesrovnatelné. Ani samotný zákrok, ani dny po operaci nejsou nijak bolestivé, spíš bych řekl, že je oblast jen jinak citlivá. Na začátku Vám paní doktorka vše ochotně, velmi podrobně vysvětlí a pak se můžete svobodně rozhodnout, co Vám dá smysl a i když já nemusel, vůbec toho nelituji, ba naopak. Pocity které teď mám jsou úžasné, nejen co se hygieny týká, ale i v intimním životě, a co je nejdůležitější, maximálně jsem tak přispěl k ochraně bezpečnosti moji partnerky.
Nebudu zbytečně opakovat všechen výčet kladných superlativ na paní doktorku, ale za vše MOC DĚKUJI a paní doktorky si velice vážím.
Ivana, Slatina
Odbornice na svém místě. Mně paní doktorka zachránila život. Profesionální přístup. Vyšetření v ordinaci a odeslání na CT, vysvětlení zdravotního problému, doporučení operatéra a následná operace. Paní doktorka při operaci asistovala a po úspěšném zákroku mě stále kontroluje. Díky.
Lukáš
Paní doktorku mohu jen doporučit. Má velmi příjemné, milé a lidské vystupování. Po vyslechnutí mých problémů a po sonografickém vyšetření ihned odhalila pravděpodobnou příčinu. Vše pěkně, názorně a srozumitelně vysvětlí. Nasadila léky, které do dvou dnů zabraly.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Brně
Chirurgie zdravotnická zařízení Brně