U SMILE - CENTRUM ZUBNÍ PÉČE
O nás
V moderně vybaveném zubním centru Vás čeká příjemný a zkušený personál, který se postará o Vaše komfortní a bezbolestné ošetření. Příjemné prostředí Vás čeká již v čekárně zubního centra. Najdete tu pohodlné sezení, denní tisk, možnost se občerstvit (voda, káva) a je tu také malý hrací koutek pro dětské klienty.
Specializujeme se na estetickou stomatologii, implantologii, protetiku a endodoncii. Nabízíme estetické výplně, zubní implantáty, zubní náhrady, korunky a fasety a také bělení zubů pro Váš krásný úsměv. Součástí naší komplexní péče je individuální ústní hygiena (dentální hygiena).
Služby
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (3)
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Hledejte v názorech
Z
Zdeněk
Číslo ověřené
Super komunikace, ochota všech zaměstnanců. Za mne nemám co bych vytknul.
Yveta W.
Pan doktor a celý jeho tým, jsou jedním slovem úžasní.
Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovou péčí a empatií, jako v tomto lékařském zařízení.
Lucinia
K panu doktorovi chodím už spoustu let. Jeho ošetření je vždy profesionální. Přístup i celková péče je vždy naprosto dokonalá. Cena za ošetření rozhodně za tu kvalitu stojí. Mám od něj vrtané zuby cca 8 let a plomby zatím bez jediné chybičky! Nevěřte těm, kteří zde píší že není dobrý - jedná se o závist nebo cílené poškození jména výborného specialisty. Pokud chcete být při ošetření v klidu, volte určitě ordinaci U SMILE!
Doporučená zdravotnická zařízení