ReproGenesis a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
ReproGenesis a.s.
Hlinky 144, Brno 60300Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Názory o lékařích (5)
Hledejte v názorech
R.K.
Naprostý profesionál a skvělý člověk. Odborník, empatický, nadstandardní přístup.
J.B.J.
Dr. Štelcl je jeden z nejlepších repro-lékařů v Brně. Nad to je faaakt neskutečně milý, vtipný, pozorný, vše vysvětlí, uklidní, povzbudí. Jde mu dobro pacientek - ne o prachy pro kliniku. Jsem neskuteně ráda, že jsme si s mužem vybrali jeho. Kdyby mi to nebylo blbý, je to ten typ chlápka, se kterým klidně zajdete na pivo.
Anežka Jakešová
S panem doktorem Marcelem mám pozitivní zkušenost. Věnoval mi svůj čas a snažil se mi pomoci vyřešit moje menstruační problémy jinak než prášky, což bylo moje přání. Tedy hledal příčinu problému! za což mu dávám velké plus.
V.S.
Shodou okolnosti se s panem doktorem zname od mladi, ale s odstupem a spoustou zkusenosti nasbiranych i jinde mohu uprimne prohlasit, ze jde o jednoho z nejuzasnejsich lidi a lekaru, jake jsem kdy mela moznost potkat. A ze vim, ze to - bohuzel - ani dnes neni samozrejmosti. Dekuji a plne doporucuji!
A. V
Top lekár, vďaka ktorému máme po 7rokoch zúfalstva, beznádeje doma krásnu dcérku, a chystáme sa pre súrodenca