Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (4)

MUDr. Radomil Puš Jiný

Dnes jsem navštívil pana doktora. Jednalo se o mojí první návštěvu na doporučení kamaráda. Pan doktor příjemný, vše mi řádně vysvětlil, sestřička taky v pohodě. Jsem kamarádovi vděčný za doporučení tohoto lékaře.

MUDr. Dorota Seuniková

Při mojí první návštěvě, kdy sem si rozškrábala cosi na obličeji a bála sem se, že to je nová piha, se na to paní doktorka ani nepodívala a řekla mi ať se vrátím, až se to zahojí, že takhle mi nic neřekne. Neměla jsem tehdy kartičku pojištěnce, stačila jí pro registraci občanka a že jsem všeobecná pojišťovna. Nyní jsem tam přišla se svýma dvouma dětma, opět bez kartiček pojištěnce, protože jsem je ztratila a čekám na nové. Hned mi řekla, ať se tedy objednám, až budu kartičky mít. Řekla sem jí, že já už sem u ní byla a jsem všeobecná a že děti jsou tímpádem stejná pojišťovna jako já.... na to mi odvětila, že to neni samozřejmost, že děti maj většinou v jiný pojišťovny, protože je to výhodnější.... Stála sem tam jak opařená a snažila se jí vysvětlit, že spousta doktorů mě už vzala bez kartičky a že jí přinesu, hned jak mi příde poštou. Hned arogantně reagovala, že můžu jít teda k jinýmu doktorovi, v tu chvílí mi už vytryskly po náročném dni slzy a stále sem nechápala, proč je to takovej problém, načež mi řekla, že na takovýhle chování nejsou u nich zvyklý a že by mě možná vzala, kdybych na ní od začátku hned neútočila !!!! To už brečela i moje citlivá dcera, načež mi paní řekla, ať nejsem hysterická, že sem tím svoj dceru rozbrečela já, ovšem její tón byl opravdu něco tak strašnýho, v životě sem nezažila takovou povýšenost a necitlivé chování od lékaře. A můj tón opravdu nebyl vůbec útočný jako spíš zcela bezradný a snažící se v klidu domluvit, ona mě pořád přerušovala a jela si ty svý kecy. Mohla se na děti aspoň podívat, říct mi co to je, uklidnit mě, poradit a objednat na příště, ale takový pacienti se asi paní doktorce nevyplatí. Co kdybych náhodou měla nějakou pro ní nevýhodnou pojišťovnu ! Myslim, že lékař by měl být empatický a být tu pro lidi, tahle paní doktorka je tu zřejmě čistě pro byznys a povyšování se nad pacieny. NEVER MORE !!!!!

MUDr. Luděk Sehr Preventivní prohlídka prsu

Z vyšetření u pana doktora Sehra jsem byla nervózní, pan doktor mě ale dokázal svým milým a vlídným přístupem velmi rychle uklidnit. Velmi ochotný, ihned mi zařídil i ultrazvuk o patro níže, abychom měli jistotu. Doporučuji.

MUDr. Karel Erben

Jednoznacne nedoporucuji!!!
    Nejvetsi zajem ma pan doktor jen o prodej produktu firmy LR o kterych mluvil vetsinu casu.Opravdu velmi neprofesionalni pristup.V pripade jakehokoliv dotazu vas odkaze na internet .Povazuji tuhle navstevu za ztratu casu i penez.