O nás

Premier Clinic je prémiové nestátní zdravotnické zařízení sídlící v Jungmannově ulici v Praze, které vzniklo na základě architektonického návrhu známeho českého architekta Jaromíra Pizingera. Naše pracoviště disponuje špičkovým technickým vybavením včetně 2 high-tech operačních sálů s možností šetrné low-flow anestezie. Samozřejmostí jsou kompletně vybavené JIP monitorované dospávací pokoje hotelového typu včetně vynikající gastronomie, minibaru atd. Pro klienty je připraveno po předchozí rezervaci diskrétní bezplatné parkování přímo v budově kliniky.

„Jen to nejlepší je pro Vás dost dobré.“
Více O nás

Služby

Specialisté

Jungmannova 15, Praha 110 00

Názory o lékařích (20)

R

Odstranění znamének na bradě a krku proběhlo do 15 minut. Chvilku nepříjemné, ale dalo se zvládnout a paní doktorka se stále ptala jestli mne to bolí a řešila nejlepší postup. Velmi empaticka a šikovná, zatím nejlepší přístup dermatologa, se kterým jsem měla možnost se potkat. Určitě se tam vrátím řešit další záležitosti, velmi vstřícný přístup i od slečen na recepci.

• MUDr. Jana Votrubová odstranění bradavic

I

Sestrička i pani doktorka veľmi příjemné. Profesionální a empatický přístup.

• MUDr. Jana Votrubová vstupní konzultace

Š

Úžasná, milá a empatická paní doktorka s naprosto profesionálním i lidským přístupem. Byť jsem nebyla předem objednaná, vzala mě na konzultaci a následně hned laserem odstranila znaménko. Vše mi předem vysvětlila a celý zákrok trval pár minut. S celkovým přístupem v Premier Clinic jsem byla velmi spokojená.

• MUDr. Jana Votrubová Jiný

F

Chci touto cestou moc poděkovat paní doktorce Votrubové a celému týmu Premiér Clinic za pomoc a návrat do normálního života. Paní doktorka Votrubová je profesionálka a moc příjemná a sympatická žena :) Ještě jednou moc děkuji

• MUDr. Jana Votrubová odstranění kondylomat (genitálních bradavic)

Ráda bych i touto cestou poděkovala paní doktorce Votrubové za upřímně empatický, profesionální a milý přístup. Zákrok proběhl velmi rychle a bezbolestně. V případě potřeby se budu vždy s důvěrou vracet.
    Všem s klidným svědomím doporučuji.
    Markéta Vidnerová

• MUDr. Jana Votrubová laseroterapie kožních lézí

Jsem maximálně spokojená s návštěvou u paní doktorky. Je neskutečně milá, ochotná, poradí, ale hlavně - do ničeho vás nenutí. Byla jsem na konzultaci ohledně vystouplých pih. Paní doktorka mě uklidnila, že se nemám čeho bát a že pihy jsou v pořádku a odstranit je není nutné, pokud vyloženě nechci. Takže se rozhodně nemusíte bát, že by vám paní doktorka nutila zákrok za účelem zisku. Naopak! Nechala mě v klidu se rozmyslet. Také trpělivě a mile odpovídala na všechny moje všetečné otázky. Celkově to byla jedna z nejpříjemnějších návštěv u lékaře vůbec. Doporučuji!

• MUDr. Jana Votrubová odstranění kožních lézí

Velmi milý, přívětivý a otevřený lékař. Nemohu zhodnotit jeho práci, neboť jsem (ačkoliv mi pomoc nabízel při nepovedené modelaci prsou provedené u jiného lékaře) nemohla využít jeho um. Po zhojení mých prsou po vyjmutí implantátu se určitě na něj obrátím o pomoc. Při konzultaci se mě maximálně věnoval, měla jsem pocit, že jsem na tom správném místě.

• MUDr. Juraj Payer konzultace plastické chirurgie

Na základě doporučení jsem navštívila paní doktorku kvůli ne moc povedené aplikace výplně. Je to asi moje nejlepší návštěva u doktora vůbec. Paní doktorka je milá a ochotná, vše vysvětlí a pracuje velmi precizně. Mohu jen doporučit.

• MUDr. Jana Votrubová

Kliniku jsem navštívila za účelem odstranění vystouplého mateřského znaménka.
    Prostředí kliniky je velmi příjemné. Časový plán byl dodržen podle toho, jak jsem byla objednaná. Paní doktorka působí přátelsky, vysvětlila proces i následná doporučení po zákroku, laserový zákrok byl rychlý a bezbolestný díky anestezii. Určitě doporučuji, jestliže potřebujete řešit kosmetické a dermatologické záležitosti.

• MUDr. Jana Votrubová

K pani doktorce jsem sla kvuli atopickemu ekzemu a jsem moc rada, ze jsem se konecne odhodlala. Pani doktorka je velmi, velmi mila a jako jedna z mala mi nabidla lecbu bez kortikoidu (bez kterych se ale pocatecni lecba neobesla - sla jsem tam opravdu za pet 12). Objednava se sice na 15min konzultaci, nicmene pokud bude treba, pani doktorka se vam bude venovat i dele. Sestricka byla take moc mila, ale hlavne pan recepni je velmi prijemny a sikovny (mluvi nejmene 3 jazyky). Pri dalsich potizich povedou moje kroky nejprve sem :)

• MUDr. Jana Votrubová dermatologická konzultace