Služby

Specialisté

Praktický lékař Horova, s.r.o.
Horova 28, Brno 61600
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (3)

MUDr. Olga Jeřábková Jiný

Jsem nadšená z přístupu paní doktorky Jeřábkové a pana doktora Maňáka. Mám starou maminku, která není jejich pacientkou a přestože ji nemohli přijmout do evidence, velmi ochotně mi přislíbili veškerou pomoc, kterou maminka případně bude potřebovat a tak se i děje. V minulosti již byla u pana doktora Maňáka na vyšetření, měla covid, pan doktor maminku vyšetřil, pomohl, dal správné léky a je navíc i velmi přívětivý. Nyní jsem musela požádat o návštěvu u maminky, protože jsem ji k němu nemohla odvézt. Opět byl velmi ochotný a empatický, i paní doktorka Jeřábková a společně hledali řešení a pan doktor mi přislíbil ještě téhož dne návštěvu u maminky vykonat. V okamžiku, kdy jsem byla bezradná, jak mamince zajistit lékařskou péči, mi s velkým pochopením vyšel vstříc. Velmi si jejich přístupu k pacientům vážím!

MUDr. Olga Jeřábková Jiný

Doktorka i její zástupkyně byli vždy milé a ochotné, sestřička též. Neřeší jen nemoc, ale i příčiny. Za mě moc super :)

MUDr. Olga Jeřábková Jiný

S paní doktorkou jsem se dostala do kontaktu až v poslední fázi života mého tatínka. Věděla jsem, že si ji nemůže vynachválit a naprosto s ním souhlasím. Paní doktorka je velmi empatická a nesmírně ochotná - když bylo třeba, neváhala přijet k rodičům domů. V ordinaci jsme jednou strávili téměř hodinu, jak se nám věnovala. Do poslední chvíle přemýšlela, jak mu zlepšit kvalitu života. V určité fázi ale nejde dělat víc, než tlumit bolest, a i tady jsme se setkali s jejím velkým pochopením. Moc děkuji jí i sestřičce a rozhodně doporučuji!!!