Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o.
Jabloňová 2992/8, Praha 10600
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (50)

Chodím k panu Lochmanová třeba už deset let. Ano, má svůj styl a s ničím se úplně neprdi, ale mě to vyhovuje.
    Jakýkoliv problém kdy mám, pomůže. Máte přes třicet, choďte na vyšetření prsu, je to prevence (a ano, choďte!). Chcete antikoncepci, nechcete antikoncepci?! Čistě na vás? Je vám přes třicet a nechce nic slyšet o dětech? Žádný nátlak.
    Za mě je to 5*

• MUDr. Petr Lochman Jiný  •

Pan doktor Melicherčík mně před časem operoval v Brandýse rameno a patří mu můj velký dík! Trpěl jsem strašnými bolestmi a po operaci se mi ulevilo. Ještě ten den za mnou přišel asi v 21.00 a ptal se jak se cítím (měl za sebou ten den 10 operací) povídám dobře , ale "pane doktore myslel jsem, že už jste se ženou na večeři " jen se usmál a odešel. Ještě jednou moc děkuji pane doktore Melicherčíku!

• MUDr. Pavel Melicherčík Jiný  •

E

Paní doktorka Beranová je nejlepší lékařka, ke které jsem kdy chodila a jsem moc ráda, že jsem se k ní dostala. Nikdy nezlehčuje problémy, aktivně se snaží pomoci a má citlivý přístup. Jednou, když mi nepřestávaly bolesti, mě preventivně poslala na žádanku do nemocnice, čímž mi v podstatě zachránila život. Sestřička rovněž velice milá a ochotná.

• MUDr. Soňa Beranová Broučková Jiný  •

Naprostá spokojenost s paní doktorkou, vždy nám pomohla, dcera jí miluje a dokonce se k paní doktorce těší

• MUDr. Eva Chládková Jiný  •

Objednání na čas, komunikace strohá, ale korektní, můj letitý zdravotní problém konečně vyřešen.

• MUDr. Tomáš Šejda Jiný  •

R

K paní doktorce jsem docházelo na pediatrii sám, jako dítě. Proto byla s našimi dětmi jednoduchá volba, v případě, že bychom se přestěhovali rozhodně měnit nebudeme. Zkušenost s pohotovostmi a zástupy jsou žalostné. Tady není nic problém, vše se dá vyřešit popřípadě prověřit.

• MUDr. Eva Chládková Jiný  •

Asi nejlepší lékař, kterého jsem kdy potkal. Velmi pečlivý a ochotný. :)

• MUDr. Zdeněk Kopenec Jiný  •

Pan Miklóš mi velmi pomohl v komunikaci přes email, když mi bylo úplně nejhůře. Dokonce reagoval i o víkendu. Je to výborný lékař když spolupracujete. Ale když něco odmítnete, třeba léky na spaní, umí se i naštvat. Zájem pomoci má ovšem velký a já děkuji, že mi pomohl v nejhorší krizi.

• MUDr. Tibor Miklóš Jiný  •

K paní doktorce s dětmi chodíme rádi, protože víme, že přístup paní doktorky i její dcery je naprosto profesionální a adekvátní k malým dětem. Sestřička je úplně zlatá a ochotná, ikdyž toho má třeba nad hlavu a plnou čekárnu.
    Přáli bychom si více takových lékařů, jako jsou ony.

• MUDr. Eva Chládková Jiný  •

Výborné zkušenosti v průběhu let. Paní doktorka se vždy snaží pomoci, nic nezanedbat. Sestřička je sice přísná, ale lidská a profík.

• MUDr. Soňa Beranová Broučková Jiný  •