Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (31)
Pavel Růžička
Nejlepší zubař, jakého znám. Vždy maximálně ochotný, precizní a férový. Navíc pohodář s lidským přístupem. Maximální péči a pocit příjemného prostředí dodává super sestřička s úsměvem a přátelským přístupem. Nechápu stěžovatele ... k panu doktorovi chodíme celá rodina a všichni jsme maximálně spokojení. Pan doktor je TOP!
P.B.
Pan doktor i sestřička jsou velmi ochotní, vstřícní, milí. Čas objednání seděl na minutu. Během jedné návštěvy mi pomohli s problémem, který se vlekl mnoho let. Kéž by to takto fungovalo u všech lékařů. Děkuji za vše.
M.S.
S panem doktorem naprostá spokojenost. Žádný doktor za 20 let mi nedokázal říct diagnózu. Pan doktor během první návštěvy. Za mě naprostá spokojenost a pana doktora doporučuji.
E.U.
Pana doktora jsem poprvé navštívila letos začátkem jara. Při prvním setkání byl vůči mě vstřícný, s příjemným vystupováním. O mých dvou kožních záležitostech komunikoval se mnou věcně a naprosto srozumitelně. Vysvětlil mi, jak je mám léčit a jak si počínat, protože se jednalo i o závažnější diagnózu. Svůj zájem o mě vyjádřil i pozváním na kontrolu po 3 měsících, s čímž jsem se u nikoho předtím nesetkala. Při následné kontrole jsem mu s velkou radostí oznámila, že jeden problém je zcela vyléčen k mé úplné spokojenosti. Jsem velice ráda, že mám po dlouhé době takového lékaře a jsem jeho stálou pacientkou.
Zdenka M.
Je mi 67 let. Poprvé v životě jsem se setkala s lékařem který mne důkladně vyslechl a provedl veškeré potřebná vyšetření ke stanovení diagnosy. Jsem spokojená a vřela ho doporučuji. Má moji plnou důvěru.
V. Sova
Maximální profesionál, sportovec a velmi příjemný člověk. Operace mediálního menisku. Absolutní spokojenost jak s komunikací, tak s celým průběhem před, i po operaci. Doporučuji všem a mohu porovnávat i se zahraničím.
Jitka F.
Paní doktorka Výborná je člověk na pravém místě. Z mé vlastní zkušenosti vždy pomohla, vyslechla a dobře poradila.Má přehled a umí poslat ke specialistovi. Má smysl pro humor a spolu s sestřičkou jdou výborný tým. Z mé strany mohu vřele doporučit.Jsme u ní přes 10let. Je to dost dlouho na to, aby člověk věděl ke komu chodí a tohle za vše vypovídá.
K.F.
S panem doktorem mám skvělé zkušenosti, zmírnil mou paniku z vrtání zubů, doporučuji ho kudy chodím, i jsem k němu zapsala syna. Takže za mě paráda!
Milan
Dr. Šafr je svéráz. Kromě toho, že opravdu vyslechne a pomůže, poskytne i námět k přemýšlení. Super!
Petra Nováková
Velmi ochotná paní doktorka, má celkově velký přehled ozdraví, snaží se vyhovět a vždy najde řešení. Jsem šťastná, že jsem si ji vybrala.