Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

POLIKLINIKA OPATOVSKÁ - Medifin
Opatovská 1763/11, Praha 149 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Názory o lékařích (19)

Na kožní chodím již od dětství a kožních lékařů jsem viděla opravdu hodně. Paní doktorka Frösslová patří jako odborník a jako člověk k té špičce.

• MUDr. Dagmar Frösslová Jiný  •

S paní doktorkou jsem měla zatím pouze pozitivní zkušenosti. Měla velmi milý přístup a vše šlo vždy hladce a poté v hojení bez problémů.
    Kontrolování pih, odstraňování esteticky zavádějící pihy a vypálení bradavic.
    Na závěr zahlédnutí špatného akné a doporučení kosmetiky.
    Bohužel obvykle osoby, které mají pozitivní zkušenosti málo kdy kam něco napíší..
    A ozývají se pouze ti, kteří potřebují negovat
    Když jsem zahledla špatně recenze a hodnocení, je mi z toho tedy smutno
    Nejen, ze tu mame dobře zdravotnictví a lidé tímto přístupem demotivují a vyhání lékaře do zahraničí, ale není se čemu pak divit, když je nouze o lékaře..

• MUDr. Dagmar Frösslová Jiný  •

Chodím k paní doktorce se synem celý jeho život, tedy 9 let. Byla vždy velmi profesionální a sic byl syn jeden čas velmi nemocný a měl problémy s imunitou, vždy pomohla. Hodnocení, která mluví o aroganci, mě vážně překvapují...

• Dagmar Dohnalová Jiný  •

Výborná lekařka byla jsem u ní v péči jak já tak jsem jí svěřila své děti.
    Velmi rychle odhalila u dcery mononukleózu kde na pohotovosti diagnostikovali angínu. U syna gilbertův syndrom. Mohu říct, že jsem za ní velmi ráda. A nová sestřička je velmi milá.

• Dagmar Dohnalová Jiný  •

Paní doktorka je zkušená a vždy vás ošetří i když je po ordinačních hodinách. Pomohla synovi, postarala se o rychlou návštěvu nemocnice (bez čekání) a moc si jí za to vážíme. Má dlouholeté zkušenosti.

• Dagmar Dohnalová Jiný  •

Paní doktorka, je moc pečlivá svědomitá, její motto je opravdu zachováno, empatická a lidská, pomohla mi jak jsem byl čerstvě dospělý, teď si k paní doktorce vracím, má hodně andílku a božího světla, jelikož jsem věřící a zajímá mě ezoterika, nejen že je dobrý lékař, vím že o pacientech přemýšlí dost intenzivně, pacientovi řekne co je pro něho vhodné. Velice si chválím tuto paní doktorku. Václav Ženíšek

• MUDr. Andrea Dutková Jiný  •

F

Profesionální přístup. Pomohla mi a vše vysvětlila. Doporučila mi léčbu, která mi pomohla. Škoda, že se přestěhovala. I tak se na ni ráda s důvěrou obrátím.

• MUDr. Helena Dvořáková Jiný  •

Já mám s paní doktorkou jen a jen pozitivní zkušenosti, vždy je profesionální a příjemná. Oproti mému předchozímu alergologovi jednoznačně změna k lepšímu. Doporučuji!

• Prim. MUDr. Martina Dukátová alergologická konzultace  •

MUDr. Kotasová je výborný odborník, který dobře ovládá svojí práci. Nejdůležitější pro mě bylo, že byla velký profesionál a byla schopna najít řešení mého problému.

Zašla jsem k ní asi 5krát se stejným problém, vždy se mně snažila co nejlépe pomoct. Dříve jsem byla u různých lékařů, kteří byli indiferentní a říkali mi, že problém je psychologický a nedělali potřebné testy. Při každé návštěvě jsem od nich slyšela, že mám špatný sluch, které se zhoršuje.

Systém příjmu pacientů na klinice je pro mě výhoda. Mohla jsem přijít bez objednání, kdykoliv mi opět vznikl můj problém. Kdybych se nesetkala s MUDr. Kotasovou, nevím, jestli bych dnes mohla slyšet na pravé ucho.

• MUDr. Zuzana Kotasová  •

Dr.Frösslová je úžasná lékařka s uklidňujícím vlivem na pacienta. Navštěvuji ji po celou dobu její praxe, stará se o celou naši rodinu napříč generacemi. Pomohla s každým problémem a nejsou to jenom mastičky a vodičky, ale prováděla nám opakovaně drobné chirurgické výkony s úspěšným výsledkem. Uměla určit i velmi ojediněle se vyskytující onemocnění přenosné z krve zvířete. Zkrátka za dobrým lékařem se musí dojíždět a s pokorou někdy vyčkat frontu. Lenka Bažantová

• MUDr. Dagmar Frösslová Kožní alergie + zhnisaný nehet  •