Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Jirkov, s.r.o.
Červenohrádecká 1559, Jirkov 431 11
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (29)

Už 2 roky mi dela jeden zub, vždycky blomba nebo co mi dává, vypadne, díra jak buh ví kam, nedoporuju!!!

• MUDr. Kamila Latzková Jiný  •

K paní doktorce jsem chodila 10 let, problémy s menstruací jsem měla od prvního dne kdy přišla poprvé. Neustále nějaké cysty, její řešení na pravidelnou menstruaci byla vždy injekce na vyvolání menstruace, psala mi pouze prášky . Když mi z nich nebylo dobře a informovala jsem ji, byla velice nepříjemná že to není možné že nikomu jinému špatně nebylo. Na mou otázku zda mě někam pošle abych mohla mít jednou děti mi odpověděla až je budete chtít budeme to řešit, když už jsem chtěla najednou byl problém že nemám pravidelnou menstruaci a bez té se dá špatně otěhotnět. Ukončila jsem své návštěvy u ní a po druhé návštěvě u jiné p. doktorky jsem světě div se otěhotněla, navíc mi bylo řečeno že mám hormonální poruchu. Paní doktorka by měla odevzdat diplom, je fakt že moje maminka tam taky chodí a tam je přístup úplně jiný.

• MUDr. Jana Šrámková Jiný  •

Recenzi na lékaře píši poprvé, ale v tomto případě jsem měla opravdu potřebu jí napsat,jelikož jsem velmi zklamaná a naštvaná. K doktorce jsem chodila dlouhé roky, ale až když jsem měla vážný problém, zjistila jsem jaká je. Ve zkratce řečeno můj nález mi nedokázala pořádně vysvětlit a celkově daný problém absolutně podcenila. Když jsem si informace hledala sama, vynadala mi za to a když jsem po ní chtěla doporučení k dalším vyšetření na specializovaném centru, rovněž to smetla ze stolu. Podle jejího doporučení jsem měla nečinně čekat tři měsíce na další cytologii. Naštěstí jsem problém řešila dál a na základě specializovaných vyšetření několika různých odborníků jsem zjistila, že se jedná o velmi vážný přednádorový stav,který je potřeba ihned řešit. Za mě tedy nedoporučuji a hledám si nového doktora.

• MUDr. Jana Šrámková  •

Nedávno jsem byla u pana doktora. Když jsem mu zdelila , že mi otékají nohy a bolí mě, řekl že to dělá váha a že bych neměla jíst, žádné léky mi nepředepisuje, i když jsem ho prosila a ani ke specialistovi mě neposlal. Nepochopila jsem takovou neochotu a nelidskost. Chodím tam často a nikdy mi nedokázal pomoci. Raději si najdu nového lékaře. Velké zklamání.

• MUDr. Ivo Šlosar  •

Několik měsíců jsem měla velmi bolestivou MS a věděla jsem, že to není normální, ale něco se asi děje. Šla jsem k panu doktorovi, řekla mu své problémy a ten mě přesvědčoval o tom, že je to naprosto normální a že MS prostě bolí, i přes můj nesouhlas, že teď je to jiné a nezdá se mi to, mi napsal jen algifen. Když se pokoušel dělat stěr z čípku tak nastal problém, kdy se tam nemohl dostat jak moc byl čípek uzavřený. Nic neřešil. Prý je to normální. O 20 dní později jsem skončila na pohotovosti s ukrutnými bolestmi břicha, nemohla jsem ani chodit jak moc to bolelo. Závěr byl ten, že se mi uzavřel děložní čípek natolik, že nemohla odtékat menstruační krev. Několik měsíců už neodtékala tak jak měla, proto jsem měla ty obrovské bolesti a ten den kdy jsem skončila na té pohotovosti to bylo za 5 minut 12, protože ta krev všechna zůstávala uvnitř. Všichni se divili proč to můj gynekolog neřešil, i když o tom musel vědět. Od pana doktora jsem tedy po 10 letech odešla, protože už nemám důvěru.

• MUDr. František Černaj Jiný  •

S paní doktorkou jsem byla spokojená pomohla me i mému synovi. Jak s lupenkou tak s ekzémem ale nesmíte se jí zeptat aby vám poradila pro jinou osobu. Začala na mě křičet že nebude nikoho léčit na dálku atd. Teď jsem se dočetla že už tam není.

• MUDr. Dagmar Drábková Jiný  •

S lékařem mám dobrou zkušenost.
    Ale příklad dnešní návštěva.
    Byl jsem u něj s dcerou objednán na 9:00. Odchod po 11:00.
    Na stěně visí tabule jak být trpělivý a nevyvolávat konflikt s lékařem.
    Takže čekáte skoro dvě hodiny lidé přicházejí odcházejí. Pak se dozvíte, po otázce kdy už přijdete na řadu, hned tady po paní.
    Tak bezva.
    Pak se otevřou dveře a sestra hlásí další 3 jména teď.
    Tak do toho vstoupím, že asi došlo k chybě.
    Sestra: Počkejte si chvilku. S dovětkem tak to rozdejcháme.
    Po oněch dalších pacientech se opravdu ozve naše jméno.
    Tak se ptám co je za problém.
    Sestra: já se s vámi o tom bavit nebudu.
    Tak třeba pardon.
    Já se vám za to omlouvat nebudu, běžte si ven a přečtěte si ceduli - nevyvolávat konflikt. Nebyli jste ani objednáni.
    Prosím?
    Podívá se do papírů.
    Jo tak za tohle se vám omluvím, ale tam za to ne.
    Doktora jsem navštívil několikrát a bylo to v pořádku, až hold na tuto zkušenost. Hold nikdo nejsme dokonalý a každý máme své ego.
    Zkrátka je zde potřeba připravit při objednání na to, že návštěva může být cca 115 minut v čekárně a do pěti minut u lékaře. Samozřejmě záleží na případu.

• MUDr. Ondřej Mikš Problém krvácení z nosu.  •

Velice lidská, chápavá, profesionální přístup. Doufám že bude ještě dlouho ordinovat .

• MUDr. Jana Šrámková Jiný  •

I

Paní doktorka je moc milá, empatická a má zlaté ruce. I sestřička je vlídná a samý úsměv. Dříve jsem měla nepříjemný pocit z návštěvy zubaře, ale dnes už vím, že v ordinaci paní doktorky není důvod se čehokoli obávat.

• MUDr. Martina Feilová Jiný  •

Naprostý profík. Je empatická, milá, vše bez optaní vysvětlí a toto odborné řemeslo má navíc prostě v ruce. Chodím k ní celý život a jsem rád, že právě ona pro mě může definovat archetyp zubního lékaře. 10/10 a díky moc!

• MUDr. Martina Feilová Jiný  •