Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika II Hradec Králové
Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (95)

N

Jak už zde psaly jiné, dokud není problém je super...
    Byla jsem poslána na dovysetření do fnhk a najednou mi doktor ozn.že mám špatné výsledky na čípku a ještě si nechám zavést tělísko a že to mám za to,že jsem spala s chlapama a že už nikdy neotěhotním...paní doktorka to bagatelizovala a že to bude ok...3 roky na to jsem si tělísko nechala odstranit, že chceme miminko a řešily to dokola rok a půl, paní doktorku to obtěžovalo a po mém naléhání mi dala doporučení do sanusu...po všech neúspěšných řešení jsem se dostala do arlety a odtud do fnhk a pak ještě do Podoli výsledek?myomy 3 velikostí a endometrioza a to hlavní? Špatný tvar dělohy, to mi paní doktorka nikdy nezdělila, ale bohužel jsem nikdy neotěhotnila...nenechte se odbýt když cítíte, že máte problém ať už je to jakékoli původu...

• Doc. MUDr. Taťána Rešlová, CSc. Jiný  •

Navštívila jsem MUDr. Beneše s bolestí žíly a anamnézou předchozích operací. Lékař provedl pečlivé dotazování a ultrazvuk, během kterého skutečně nalezl problém, který vyžaduje řešení. Poté mi však sdělil, že operovat nebude, protože má váha přesahuje 100 kg. Nedostala jsem žádné další informace- proč je toto omezení, jiné možnosti léčby mimo operace, kam se mohu obrátit, dokonce ani režimová opatření proti zhoršování stavu. Odešla jsem s vizitkou („Ať ode mně máte aspoň něco. Ozvěte se, až zhubnete.“), účtem na 300 Kč za ultrazvuk, bolestí a příšerným pocitem. Pomoc jsem nedostala. Po zveřejnění negativní recenze mě lékař kontaktoval a sdělil, že váhový limit je kritériem kliniky, zprávu mohu vzít do nemocnice, a požadoval úpravu recenze. Čili pomoc pro mě existuje. Ale on neudělal nic.

• MUDr. Karel Beneš Jiný  •

Velice nevhodné chování. Po celou dobu docházení dělal velmi nevhodné sexistické vtipy a rádoby komplimenty. Konkrétní příklad: "nechápu jak můžete mít nízké sebevědomí s tak sexy postavičkou". Chodila jsem k němu s úzkostmi v kontaktu s lidmi po sexuálnim napadení

• MUDr. Petr Kopista Jiný  •

Po úraze a po operaci oka jsem byla pozvána na kontrolu a čekala jsem přes 3,5 h. Dlouhé čekání nebylo poprvé. Bez objednání chápu, že to nemůže být hned s ohledem na objednané pacienty, ale je toto v kompetenci sestry, která by měla mít více empatie. Poslední dobou i paní doktorka není tak milá, jako bývala. Také jsem se nesetkala s tím, že člověk nedostane žádnou zprávu! Začínáme tam s manželem chodit neradi :(

• MUDr. Mária Pohanková Jiný  •

Protivná a náladová doktorka, sestra také nepříjemná. Měli by se nad svým chováním k pacientům zamyslet. Věčné dlouhé čekání v mrňavé a přeplněné čekárně, i po předchozí domluvě nebo objednání čekání cca 2h i více a pak se ještě koukat na otrávené obličeje obou. Jsem ráda, že jsem udělala změnu lékaře.

• MUDr. Mária Pohanková Jiný  •

Asi může být dobrý, ale za mě typický Dr.za mladí našich babiček. Nedoporučuji k vyšetření s dítětem, které se bojí. U jakékoliv vyšetření, které nejde dle jeho představ, je velmi nepříjemný a arogantní.

• MUDr. Ladislav Strnad Jiný  •

S bolesti kolene mi rekl, ze to mam od zad a na RTG nic nevidi. Nenechal me mluvit takze jsem mu ani nemohla popsat co me vlastne boli a pri jakych cinnostech. Jsem mlada takze semnou jednal jak z blbcem. U jineho ortopeda mi diagnostikovali artrozu a zanet synovialni membrany. Uzivam leky a mam klidovy rezim.
    Mohla jsem na tom byt davno lepe kdyby me pan doktor skutecne vysetril a nevykaslal se na to. Je to arogantni clovek.

• MUDr. Otakar Málek Jiný  •

taky nevím odkud pan doktor ma tolik dobrých hodnocení, špatné hodnocení dávám kvůli sestře, nepříjemná pani, žádná profesionálita, pouze kecy a nepříjemnost, nedoporučuji..

• Doc. MUDr. Pavol Hlúbik Jiný  •

Nemohu hodnotit odborné kompetence lékařky vyjma komunikace. Na základě sdělení věku a typu obtíží jsem byl po telefonu odmítnut k registraci, ačkoliv dle VZP neevidují u této lékařky informaci, že nepřijímá nové pojištěnce. Jelikož má pojištenec právo a poskytovatel zdravotních služeb povinnost písemného zdůvodnění odmítnutí, učinil jsem tak. Dočkal jsem se takové odpovědi, kterou předám k prošetření.

• MUDr. Helena Hojdíková Jiný  •

Dobrý den, taky nevím kde pan Hlubik má tolik dobrých hodnocení, nejspíš to budou od starších lidi, ale chtěl bych ještě říct o názor o pani sestře , hrozny přístup, při jakym koliv problému bojím se zavolat/přijít a slyšet jak je otravuji s tím ze mam nějaký problém, Nedoporučuji

• Doc. MUDr. Pavol Hlúbik Jiný  •