Služby
Poliklinika Bílý dům
Žerotínovo náměstí 533/6, Brno 602 00Specialisté
Názory o lékařích (3)
I.O.
Pan Bubrinka je odborník na svém místě. Slušný, vstřícný, také sestřička je fajn. Vše dobře vysvětli a je milý i na neposedne dítě. Děkujeme za pěkný přístup.
Sk
Paní psycholožka mi bohužel nepomohla, po druhém sezení mi řekla, že si myslí, že terapii nepotřebuju, i když jsme se viděly teprve podruhé, tak je asi jasne, ze ji ještě nebudu říkat své největší trápení. Na věci, které jsem ji řekla mi bohužel v podstatě nic neřekla ani se mě nesnazila na nic navest. Jedine, co mi trochu pomohlo bylo, ze jsem diky ni objevila ###, který mi docela pomohl na moje úzkosti. Je mi to líto, protože jsem kvůli této zkušenosti přestala mít vůli hledat dalsiho psychologa, i když bych ho dost potřebovala.
Marie
K panu psychologovi Bubrinkovi jsem šla se synem pro podezření na poruchy autistického spektra. Syn má problém s novými situacemi a lidmi, takže ze začátku nechtěl spolupracovat. Pan Bubrinka tuto skutečnost skvěle zvládl, syna do ničeho netlačil a nechal mu dostatek času, aby se rozkoukal. Posléze si syna naprosto získal přátelským přístupem. I pro mne jako doprovázející osobu bylo vyšetření příjemné, pan Bubrinka mi lidsky velmi vyhovoval a měla jsem k němu plnou důvěru.
Mimo výše zmíněné chválím i milou sestru, jejíž jméno jsem si bohužel nezapamatovala.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Brně
Chirurgie zdravotnická zařízení Brně