Zubní lékařství

• Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (127)

Gelena Dymova • vyšetření dětí

skvělý přístup, empatie, odbornost, příjemné prostředí

I
    Gelena Dymova • dentální hygiena

Perfektní. Paní doktorka našla během dentální hygieny malý kaz a hned na místě ho i odstranila.

T
    Gelena Dymova • Běžný termín

Vše super. Děkuji za milé chování a profesionální ošetření.

Gelena Dymova • Jiný

Výborná zkušenost. I u složitých zákroků jsem opakovaně ocenila preciznost provedení, profesionálnost zásahu, moderní technologie i velmi příjemný přístup.

E
    Gelena Dymova • Jiný

Profesionální přístup, pečlivost a ohleduplnost ke svým pacientům jsou na nejvyšší úrovni. Celý zákrok proběhl bezbolestně a s maximální péčí. Oceňuji také moderní vybavení ordinace a příjemnou atmosféru. Mohu jen doporučit!

O
    Gelena Dymova • Běžný termín

Jsem spokojena s paní doktorkou jako vždy. Vždycky je příjemná a profesionální

Gelena Dymova • Běžný termín

Jako vždy paní doktorka velmi pečlivá, starostlivá a ochotná se vším pomoci co nejlépe. Skvělá péče.

Gelena Dymova • zubní vyšetření

Paní doktorka je skvělá, profesionální, emaptická a lidská. Doporučuji všem, ordinace kam se rádi vracíte!

Gelena Dymova • dentální hygiena

Profesionál na svém místě, vše řádně vysvětleno, super

Gelena Dymova • zubní vyšetření

Paní doktorka byla velmi vstřícná, ochotná, vše do detailu vysvětlila, vyčistila mi váček vedle zubu, udělala mi rtg, a vůbec nic jsem neplatila, bylo to na pojišťovnu. Nesnažila se mě, jako někteří zubaři přemluvit abych si nechala udělat implantáty anebo vytrhat zuby. Krom toho, ten první kontakt s paní zubařkou vyvolal ve mě ten správný pocit, že je to doktorka které mužů důvěřovat. Sestřička byla také velmi příjemná a milá. Ordinace je hezká, čistá. Mohu jen doporučit.