Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (3)

MUDr. Lucie Burýšková Jiný

Paní doktorku rozhodně nedoporučuji. Nechovala se hezky, nerespektovala mě, neposlouchala. Na prvním sezení jsem dostal diagnózu, neseděla mi, když jsem to na druhém sezení zmínil, nechtěla se o tom bavit. Moje problémy jí zřejmě přišly vtipné, na několika sezeních si z nich a ze mě dělala srandu.

Nemohu jí vyčítat úplně vše, z toho nejhoršího jsem se dostal jen díky lékům, které mi předepsala. Po prvotním zlepšení bohužel každé sezení vypadalo stejně, a tak jsem to po pár letech vzdal a našel nového psychiatra, abych se někam posunul. Byl jsem v šoku, o kolik byl jeho přístup lepší, k paní Burýškové bych se už nikdy nevrátil.

Najít psychiatra je těžké, pokud k paní doktorce jdete, začněte si mezitím rovnou hledat někoho schopnějšího.

MUDr. Lukáš Sákra Jiný

Pan přednosta Pardubické nemocnice dokázal provést težký operační zákrok, o kterém mi ostatní doktoři 9 měsíců tvrdili, že to s vysokou pravděpodobností nepůjde. Je velice pohodový, vstřícný a opravdový profesionál.

MUDr. Lucie Burýšková Jiný

Přítelovi došli léky bez kterých není schopen fungovat a paní doktorka odmítá napsat bez návštěvy kterou dává někdy až po dvou měsících toť vše o její způsobilosti k této funkce