Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Pardubická krajská nemocnice
Kyjevská 44, Pardubice 530 03Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (3)
A.
Paní doktorku rozhodně nedoporučuji. Nechovala se hezky, nerespektovala mě, neposlouchala. Na prvním sezení jsem dostal diagnózu, neseděla mi, když jsem to na druhém sezení zmínil, nechtěla se o tom bavit. Moje problémy jí zřejmě přišly vtipné, na několika sezeních si z nich a ze mě dělala srandu.
Nemohu jí vyčítat úplně vše, z toho nejhoršího jsem se dostal jen díky lékům, které mi předepsala. Po prvotním zlepšení bohužel každé sezení vypadalo stejně, a tak jsem to po pár letech vzdal a našel nového psychiatra, abych se někam posunul. Byl jsem v šoku, o kolik byl jeho přístup lepší, k paní Burýškové bych se už nikdy nevrátil.
Najít psychiatra je těžké, pokud k paní doktorce jdete, začněte si mezitím rovnou hledat někoho schopnějšího.
Milan S.
Pan přednosta Pardubické nemocnice dokázal provést težký operační zákrok, o kterém mi ostatní doktoři 9 měsíců tvrdili, že to s vysokou pravděpodobností nepůjde. Je velice pohodový, vstřícný a opravdový profesionál.
Přítelovi došli léky bez kterých není schopen fungovat a paní doktorka odmítá napsat bez návštěvy kterou dává někdy až po dvou měsících toť vše o její způsobilosti k této funkce
Praktrické lékařství zdravotnická zařízení Pardubicích
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Pardubicích