O nás
Klinika GEPAMED provozuje celkem dvě pobočky, jednu v Hradci Králové a jednu v Praze. Kapacita je v obou pracovištích 20 pacientů denně. Obě ordinace kliniky GEPAMED mají smluvní vazby se zdravotními pojišťovnami (najdete v kategorii aktuality), které umožňují ošetření v rámci pacientova zdravotního pojištění.
Služby
Specialisté
NEXTCLINIC - GEPAMED
Jugoslávských Partyzánů 15, Praha 160 00NEXTCLINIC - GEPAMED
Mánesova ul. 646, Hradec Králové 500 02
Názory o lékařích (5)
J.Ž.
Opravdu se pacientovi věnuje, naslouchá, nespěchá, umí si na něj udělat čas.
K.P.
Skvělý a poctivý přístup k pacientovi, vysoká odbornost, snaha maximálně pomoci, důslednost
M.P.
Jedna z nejlepších plicních specialistů. Chválí jí i na plicní klinice ve fakultní nemocnici, jako ohromně vzdělanou lékařku
LB
Naprosto skvela lekarka s lidskym pristupem. O lekarskych schopnostech neni nutno ani psat, je skvela, ale nejlepsi je jeji humor a pristup. Kez by takovych lidi bylo vice! Dekuji moc za to, ze existuji tak skveli lide jako je ona.
Veronika M.
Úžasná paní doktorka. Převzala mě do péče, když už nikdo nevěděl, co mi vlastně je a s její pomocí se vše nakonec zdárně vyřešilo. Oceňuji i to, že zároveň působí na pneumologické klinice ve FN Motol, kde jsem u ní několikrát podstoupila bronchoskopické vyšetření a byla i hospitalizována. Šlo tím pádem o soustavnou léčbu, kdy mě měla opravdu pod kontrolou a pomohlo mi to i z psychického hlediska, že tam někoho již znám. I nadále k ní chodím na prohlídky kvůli kontrole astmatu, již 3 roky a pokaždé se na návštěvu těším. Vždy je v dobré náladě, příjemná, zeptá se, co je u mne nového a naslouchá i tomu, co sama preferuji - konzultuje se mnou terapii. Např. nebyl problém vysazení léků, když bylo astma pod kontrolou a hodnoty zůstávaly v pořádku. Sestřička často působí dost unaveně, ale to nic nemění na tom, že je také moc příjemná a vyšetření je na pohodu. Je chápavá. Pokud se budu jednou z Prahy stěhovat, měnit doktorku kvůli dojíždění rozhodně nebudu!
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze