Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice Na Bulovce
Budínova 67/2, Praha 180 81
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Názory o lékařích (15)

MUDr. Andrej Fraňo • Jiný

Děkuji panu doktorovi sa výměnu kolenního kloubu. Musím pochválit jeho preciznost a perfektně provedenou práci. Po měsíci běhám jako za mlada.
    S pozdravem Marie H

MUDr. Marek majerníček • Jiný

naprosta profesionalita a osobni pristup, klobouk dolu :)

MUDr. Adam Král • Jiný

perfektní lékař

vždy nás vyslechne
    velmi milý přístup

MUDr. Andrej Fraňo • Jiný

Zachránil mi dvakrát pravou ruku jednou zlomeninu hlavice spodního rádia a pak napadení kosti bakterií po kovidu těžký zánět. Lidský přístup pomohl mi s mojí hendikepovanou dcerou tak abych mohl na operace - nemám totiž nikoho kdo by mě zastoupil v péči o dceru a tak nás hospitalizoval oba. Děkujeme s Karolínkou panu doktorovi.

MUDr. Andrej Fraňo • Jiný

Z operace vazů v rameni se díky panu MUDr. Fraňovi stala v podstatě příjemná záležitost. Umí perfektně vybalancovat profesionální a lidský přístup, věděl jsem přesně co se chystá, jak to bude provedeno a přitom jsem neměl takový ted nadřazenecký pocit, který jiní doktoři umí a často dělají. Díky

Nemocnice Na Bulovce • Jiný

Dnes jsem tu byla po velmi dlouhé době a jak lékařka i sestřičky na chirurgii byli fajn tak i pan doktor Korcek i jeho kolega. Jeho jméno neznám byli též v pohodě. A, když si s vámi ještě někdo mile povídá i o dětech. . Za týden sem jedu opět znova, i, když z větší dálky, ale vůbec mi to nevadí. .

MUDr. Ján Korček

Děkuji mockrát za pozitivní komentář, hlavně ať slouží zdraví! :-)

C
    MUDr. Adam Král • Jiný

Zkušenost vychází z návštěvy Úrazové pohotovosti v Nemocnici Bulovka. Oštřován byl podvrtnutý kotník. Veškerá analýza proběhla rychle a korekktně včetně ošetření. Věřím že lékař pracoval pod časovým tlakem a proto neměl čas na dodatečné vysvětlení k léčbě a alternativám fixace. Nicméně za problém považuji když ústně podané informace se rozcházejí s informacemi v ambulantní zprávě. Lékařem byla totiž sdělena informace pouze o hematomu a bylo zdůrazněno že nedošlo ke zlomenině. Nicméně ve zprávě je zmíněn výsledekz RTG kde je popsána zlomenina konce lýtkové kosti.Přístup lékaře je z pricipu špatný a naprosto neprofesionální a tudíž nelze věřit doporučené léčbě.

MUDr. František Šůs • poúrazové vyšetření

Milý,přátelský,hezký pan doktor,který vše vysvětlí a nic nezanedbá.celý kolektiv ambulance super.děkuji.

Nemocnice Na Bulovce • Jiný

Pan doktor Korček je nejlepší sonografista, co znám. Je nesmírně komunikativní a vždy ve skvělé náladě. Jeho znalosti daleko přesahují obor radiologie.

MUDr. Ján Korček

Děkuji mnohokrát za milá slova. :-)

MUDr. František Šůs • oční vyšetření

Milý a ochotný doktor s lidským přístupem, který se mi věnoval a vše vysvětlil. Za toto mu velmi děkuji.