Nemocnice České Budějovice, a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Nemocnice České Budějovice, a.s.
B. Němcové 585/54, České Budějovice 370 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (44)
Hledejte v názorech
MK
Paní doktorka mi doslova zachránila dělohu. Po zákroku mi na sebe dala dokonce tel.kdyby něco. Vše mi vysvětlila. Byla milá a empatická. Děkuji.
Paní doktorka je arogantní, nepříjemná, nepřístupná. Slovo empatie jí nic neříká. Člověk je sám špatný z toho, že mu začíná nová nemoc a ona na Vás zvyšuje hlas. Vyšetření trvalo maximálně 2 minuty, nepřipouštěla žádnou diskusi. Při jakémkoliv dotazu zvýšila hlas s tím, že ona ví nejlíp, jak léčit a vysvětlovat nic nebude. Výslovně ji nedoporučuji!!!
D.F.
pan doktor mi vysvětlil proč mám být operována a vzorně se o mne staral i po operaci.mohu jen poděkovat
Urolog
Urologické oddělení NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE, a.s. vedené primářem MUDr. Milošem Fialou.:
- Nekonalo, ve věci zjištění mé primární diagnózy, ani přes mé upozorňování, po dobu cca 3/4 roku.
- Podávalo mi farmaka, antibiotika, bez znalosti mé primární diagnózy po dobu cca 1/2 roku.
- Jejich sebereflexe je vysoce záporná.
Rolando Aquino
Je skvělý primář a lékař, pro něj a neurologický kolektiv máme jen pozitivní slova.
Výplň rtů
Velmi krásné vytvarování, vyplnění rtů. Byla jsem 3x jinde ale u MUDr. Kuriala opravdu nejlepší výsledek, velmi decentně, rty vypadají krásně přirozeně. Moc doporučuji
V.K.
Iva Tolingerova je arogantní a drzá ! Mám pocit,že spíš,než léčit lidi a být k nim dostatečně empaticka,je tam jen kvůli prestyži!!!!
ED
Za všechno paní doktorce moc děkujeme. Je naprosto profesionální a k tomu velmi přátelská a milá. Moc nám se vším pomohla. Díky ní na svůj porod budu vzpomínat jen a jen v dobrém.
Žabka
Nelidský přístup, absolutní nezájem o můj problém, nenechá domluvit, skáče do řeči a sestřička se mi dokonce smála kvůli tomu, co mě potkalo.. Paní doktorka neuvěřitelně zlá a arogantní. Nevěřila jsem vlastním očím a uším. Tohle jsou zdravotníci ?!
M. Ch.
Před rokem jsem u pana MUDr Maříka podstoupila zmenšení prsou. Pro hodnocení práce a přístupu pana doktora i jeho oddělení by bylo třeba přidat hvězdičku.