Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Nemocnice Břeclav
U Nemocnice 3066/1, Břeclav 690 74Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (4)
AB
Obvyklá čekací doba 3-4 hodiny, a to i přes objednání na určitý čas. Na dveřích je sice napsáno, že čas objednání je orientační, pacient ale nepředpokládá, že bude v čekárně hladovět 4 hodiny, zatímco doktor si odejde na oběd, i když má v čekárně pacienty čekající na vyšetření několik hodin.
S.Pitourova
Doktoru Lenzovi patri me VELKÉ DÍKY. Po vyléčení moji maminky ktere operoval kokeno a díky jeho zlatým rukam ,přístupu, znalostem a umění maminka po několika letech opet běhá. Zjistila jsem ze mam problém s ramenem a se strachem jsem navštívila pana Lenze,ktery mi udělal pečlivě veškeré vyšetření které bylo možné, poté vysvětlil co bude následovat. Jeho jednani, snaha pomoci a řešit problém rychlostí jakou to jen jde,je neuvěřitelné. Děkuji moc za pristup,péči ,nasazení a za to,že jsem měla tu možnost být pacientem pana doktora Lenze.
Dvořák
Výborný ortoped. Je mi 30, už dlouho jsem chodil k ortopedům s bolestmi kolene. Všichni mě však od pasu dali poukaz na ortopedickou vložku a předepsali rehabilitace a tím to skončilo. Pak jsem dostal doporučení na pana Lenze, který mě zrengenoval kolena a diagnostikoval mě artrozu obou kolen a po týdnu od první návštěvy mě pýchl do kolen injekci kyseliny hyaluronové, která mě velmi pomohla od bolesti kolen a můžu se zase bez bolesti radovat z delších procházek či jízdě na kole .
Pavla
Skvělý odborník moc mi pomohl při každém problému mi vše vysvětlí a vym co mě čeká každá operace dopadla dobře pokud je problém tak hledá důvod proč to vzniklo a co se dá dělat