Služby

Specialisté

Chelčického 445, Hradec Králové 50002

Názory o lékařích (3)

MDDr. Kristina Báčová

Paní zubačku i sestřičku mám upřímně velice ráda. Paní doktorka je velice milá, ochotná a ví, co dělá. V její ordinaci se vždy cítím bezpečně a práce, kterou na mých zubech odvádí je precizní. Nemám ráda umrtvovací injekce a cením si toho, že mi je nenutí, ale zároveň se při vrtání starostlivě ptá, zda to moc nebolí a jestli to zvládám. Mám-li problém, je ochotná mi pomoci, za její péči ji děkuji!

MDDr. Kristina Báčová Opakovaná ztráta výplně

Paní doktorka je milá a komunikativní, ale bohužel to není vše v tomto oboru. Opakovaně jsem docházela s problémem ztráty mezizubních výplní a opakovaně nedržely. A když někdy držely tak mezizubní prostor opakovaně bolel. Bohužel takto si nepředstavuji kvalitně odvedenou práci.

MDDr. K. Báčová, zubní lékařka s.r.o.

Bohužel nemohu než napsat slabé hodnocení. S paní doktorkou jsem se setkala na víkendové pohotovosti, kdy po extrakci osmičky došlo k velmi bolestivé komplikaci zvané suché lůžko. Tuto komplikaci paní doktorka neodhalila i přesto, že jsem na ni upozornila. Pouze mi aplikovala do rány hojící výplň napuštěnou léčivým roztokem, dala další antibiotika a silnější prášek na bolest. Bolest však neustupovala. V pondělí ráno jsem navštívila svoji zubařku, která mi atb okamžitě vysadila, ošetřila suché lůžko a já od té chvíle nemusela vzít jediný prášek.