Přečtěte si více12/11/2025
Přečtěte si více12/11/2025
12/11/2025
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Bohužel musím udělit to nejnižší hodnocení. K paní doktorce jsem přišel se zánětem zubu a podezřelou boulí pod čelistí. Byl jsem poslán domů s antibiotiky a léky tlumící bolest. Naštěstí jsem pod nátlakem okolí, následující den navštívil zubní pohotovost ve Spálené. Pak už to šlo rychle a do 2 hodin jsem byl na operačním sále jako urgentní příjem. Jednalo se o život ohrožující stav (rozsáhlá infekce).
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor so mnou prestal bez vysvetlenia komunikovat. Pisala som mu 2x cez ZnamyLekar, 2x videne, no odpovedi som sa nedockala. Nedokazem sa k nemu objednat. Bola som u pana doktora koncom roka 2021 a vsetko bolo v poriadku, bol mily, empaticky, mala som sa cez tuto app objednat na zakrok, no neda sa. Rezervacny kalendar nema spusteny a na spravy neodpoveda. Velmi ma tento jeho postoj ku pacientovi sklamal. Neviem co si o tom mysliet.
Dr. Valerii Vashchuk
Dobrý den.
Děkuji i za tohle negativní hodnocení a musím se omluvít, byl jsem dvakrát v karanténě kvůlí koronavíru a řešít objednání jsem nemohl fizický.Ode dneška můžete využít volné termíny na webových stránkách "známý lékař " - už jsou tam přístupné.
Ještě jednou omlouvam se za komplikace.
S pozdravem Dr V.Vashchuk
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Slečna hygienistka byla ochotná, citlivá a vstřícná.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Návštěva byla docela dobrá. S přístupem jsem velice spokojený. Ošetření prošlo v pořádku.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Jsem velmi spokojena. A máma hezky a zdravý úsměv.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vše proběhlo v pořádku .Ordinaci mužů doporučit.Příjemná paní doktorka.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan zubař mému přání nemohl vyhovět,protože celkové zubní náhrady neprovádí.Proto jsme jen provedli snímkování a zkonzultovali můj požadavek.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
doktor a jeho asistent byli příjemní. protože to bylo pouze informativní setkání, bylo rychlé a dostupné.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor je ochotný a velice milý, vše vysvětlil, ale bohužel sdělil, že nedělá kořenovou nástavbu.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Byla to má 1. návštěva u pana Dr. Vaschuka. Takže jsem se opravdu, stačila jen rozkoukat a zjistit, jak to zde chodí.