Zubní lékařství

O nás

PŘIJÍMÁME NOPVÉ PACIENTY!!!!
Zubní ordinace Ludana s.r.o. je privátní stomatologické pracoviště, které se nachází v Doudové ulici, vzdálené jen 5-7 min klidné chůze od stanice metra Pražského povstání.

Naše odborníky poskytují komplexní stomatologickou péči zaměřenou především na estetickou stomatologii, na parodontologii. K dosažení ideálního výsledku jsou používány nejmodernější přístroje, materiály a postupy.

Naši prioritou je individuální , maximálně komplexní a empatický přístup, využití špičkových materiálů a bezbolestné ošetření.

Snažíme se nejen o maximálně kvalitní ošetření po odborné stránce, ale i také o maximálně citlivý psychologický přístup vedoucí k odbourání strachu před ošetřením.

Naše ordinace disponuje mezi jiným digitálními zobrazovacími systémy (intraorální a panoramatické rentgeny) .

Intraorální rentgen umožňuje vytvoření detailních snímků, které jsou nezbytné k odhalení velmi malých kazivých defektů v mezizubních prostorách nebo pod výplněmi.

Panoramatický rentgen (OPG) podává přehled o celém rozsahu chrupu včetně čelistních dutin a kloubů a poskytuje tak další informace o případných onemocněních.

Digitální rentgeny jsou šetrné k organismu - dávka záření je velmi nízká.

Ordinace je zařízena tak,abyste se cítili co nejpříjemněji a zcela ztratili obavy z její návštěvy.
Naše specializace

Doudova 652/10, Praha 147 00
Pojištění
  • Maxima
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (676)

B
    Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Doporučuji skvělý přístup ….ošetření precizní bezbolestné

Dr. Valerii Vashchuk • chirurgická extrakce zubu

velmi úhledné, příjemné, byla jsem spokojená. Všechno mi podrobně vysvětlil a sledoval průběh a můj stav.

Dr. Valerii Vashchuk • ošetření kořenových kanálků

Pan doktor Vashchuk nemá konkurenci. Vstřícnost a ochota na prvním místě spolu s detailním vysvětlením zákroku. Díky.

E
    Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Velmi prijemna hygienistka, vse pochopitelne vysvetli.

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Skvela prace a moc prijemny pristup! Uz se tesim na pristi navstevu.

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Všechno dobře popsáno. Moc milá paní. Doporučuji.

Bc. Sára Kučíková • dentální hygiena

Pečlivá, velmi precizni!! jemná,vysledek byl evidentni jiz po prvni navsteve. Dekuji i za cenne rady ohledne cisteni zubu, tohle se na Internetu opravdu nedoctete. Prijemna, mila, ocenuji preciznost a jemnost prace. Diky moc.

Dr. Valerii Vashchuk • zubní vyšetření

Pan doktor Valerii Vashchuk je zubařský bůh! Vynikajici odbornik, nesmirne lidsky, pečlivý, přesný, ohleduplny, navic i vtipny. Poprve v zivote, co se tesim do zubarskeho kresla! Mí kolegove a přátelé, kterym jsem pana doktora doporucila, jsou nadseni, a jezdi k nemu i pres celou republiku. Pracuje velmi poctive, svedomite, opatrne, a vysledek je pokazde uzasny. Pane doktore, diky Vam mame my, Vasi vdecni pacienti, zivot vyrazne radostnejsi a hezci! Dekujeme!

Z
    Dr. Valerii Vashchuk • ošetření kořenových kanálků

Pan doktor Vashchuk velice příjemný, profesionál.

Dr. Valerii Vashchuk • ošetření zubního kazu

Pan doktor Vashchuk je profesionál na svém místě. Před samotným zákrokem mi vše podrobně vysvětlil. Je velice jemný, pečlivý.
    Jsem 100% spokojená a musím pana doktora Vashchuka jen doporučit. Skvělá práce.