Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z.
Duchcovská 53, Teplice 415 29Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (9)
Martin
Doktorka a personál super nemám co bych komentoval vše na profesionální úrovni děkuji
Tereza Žáčková
Pani doktorka je úžasná!! Vyslechne, pomůže a hlavně neodbyje! Řešila jsem sní léčbu která trvala skoro půl roku, už jsem byla zoufala ale ona jako jedina mi pomohla a vyšla vstříc ve všem! Doporučuji!!
Pavel Novák
Pan doktor Lopota mě operoval obě kolena a dostal jsem "plechové". Jeho přístup k pacientovi i dlouhodobé kontroly po provedené operaci byly profesionální, klidné a velmi lidské. Na stránkách pana doktora jsem se objevil po mnoha letech, protože potřebuji odborné vyšetření a pokud to půjde, chtěl bych na toto vyšetření zase k němu. Pro mne je jenom ůžasný odborník specialista.
Hepak
Jsem po operaci utrženého menisku. Operace provedena dr. Fadi Hamad. Péče jak predoperacni, pooperaci a samotná operace velice dobrá. Pana doktora mohu jen doporučit. Hepak Pavel
Marek Zlatohlávek
Dorazil jsem po návštěvě pohotovosti s podezřením na natržený sval. Dorazte prý hned druhý den ráno v 8:00, tak jsem tam radši dříve a ejhle. Sestra v kartotéce mi sděluje, že pan doktor dorazí až v 10:00 - můžete prý zatím odejít (o berlích opravdu fajn), ale pan doktor vás v 10hod vezme jako prvního. Hurá v cca 11:00 hod jsem konečně na řadě. Pan doktor bez jakéhokoliv vyšetření (pouze pohmatem) usoudil že "jsem zřejmě simulant" a poslal mě domů s tím, že mám jen sval stahovat a mazat mastičkou. Na moje upozornění, že jsem diabetik se jen zasmál a prohlásil, že cukrovku mi opravdu léčit nebude. HAHA Po 2 týdnech samoléčby s mastičkou jsem si sjednal pro svůj klid prohlídku u jiného lékaře. Ten bohužel vyděšen zjistil, že mě nikdo ani pořádně nevyšetřil .... Paráda. Takže mě zaslal na vyšetření. Zjistili mi žilní trombozu. Super.... Zítra jsem objednán na kontrolu, ale u tohoto léčitele už mě nikdo neuvidí. Jako perlička - díky super diagnoze mi pojišťovna nedá ani korunu, protože nemám úraz prvotně doložen sonografickým vyšetřením.
Dp
Pan doktor je specialista na svém místě , naprostá spokojenost. Když jsem k panu doktorovi šel na kontrolu ,protože mě bolelo koleno tak řekl ,že má podezření na vaz ,ale já jsem řekl ze už jsem byl na několika kontrolách ,ze to mám v pořádku ale pan doktor na tom stále trval ,tak jsem ho poslechl. Jeste ze jsem tak udělal :)
Veronika
Pan Dr. Hamad i zdravotní sestra, paní Uldrychová mají k pacientovi velmi vstřícný a profesionální přístup, za což jim velmi děkuji. Je to vzácnost, a proto mám potřebu svůj názor zveřejnit.
Jakowetzová, Teplice
Nikola
Paní doktorka je profesionál na svém místě. Přišla jsem s jedním problémem a byla jsem vyšetřena i kvůli dalším potížím. Je pečlivá, velmi ochotná a milá. Nepotlačuje pouze příznaky onemocnění, ale hledá jeho skutečnou příčinu. Za mě nejlepší lékařka, se kterou jsem se kdy setkala.
trstanovaemilie
Velice příjemný pan.Dr.dal si práci s prohlídkou,poslal na rtg seznámil mě s výsledkem, léčbou a odpověděl na veškeré moje otázky, vysvětlil. Takových pánů Dr. by mělo být více, zaslouží si pochvalu popř i nějakou tu odměnu zasloužil by si ji. Trsťanová Emilie Rtyně n/Bíl.