O nás
Při návštěvě zdravotnických zařízení NEXTCLINIC vás ošetří zkušení lékaři, kteří patří mezi špičky ve svém oboru. Všechna pracoviště využívají nejmodernější vybavení, které spolu s aktivním využíváním všech diagnostických možností našich vlastních a spolupracujících laboratoří NEXTLAB umožňují lékařům co nejkvalitnější vyšetření pacienta.
V NEXTCLINIC klademe velký důraz na příjemné prostředí a empatický přístup personálu k pacientům, protože pevně věříme, že zdravotnické zařízení může být místem, na které se lidé v případě potřeby rádi vracejí. Chceme také přispět ke zdravotnímu vzdělávání veřejnosti, aby se lépe starala o své zdraví, nepodceňovala prevenci a lépe porozuměla svému zdravotnímu stavu. Proto v našich stěžejních oborech pořádáme přednášky pro odbornou i laickou veřejnost.
Hlavním cílem NEXTCLINIC je zlepšení kvality života pacientů pomocí včasné a kvalitní diagnostiky. Naše zdravotnická zařízení mají smlouvy s českými zdravotními pojišťovnami, které umožňují ošetření v rámci zdravotního pojištění. Kromě toho nabízíme také samoplátcovská vyšetření a doplňkové služby.
Služby
Specialisté
Klinika PŘÍBRAM, NL–LAB IMUNO ALERGO s. r. o. ambulance
Žežická 226, Příbram 261 01
Názory o lékařích (5)
Jana
Chodíme k panu doktorovi několik let (manžel,dcera i já)a nemůžeme než chválit lidský přístup, příjemné vystupování a profesionalitu. Děkujeme. Více takových lékařů.
Strnadová
Vynikající lékař, empatický, vše podrobně vysvětlí, naše rodina se na setkání s ním vyloženě těší, nejen že skvěle odvede svou práci, ale vždy i svým povídáním vykouzlí úsměv na tváři všech přítomných. Jsme za něj opravdu rádi. Je zkrátka úžasný.
Viktor Čížek
Vynikající lékař, špičkový odborník, lidský přístup. Začal jsem chodit do ordinace již za jeho otce Zdeňka koncem první poloviny 90.let a přesto, že jsem se mezitím z Příbrami odstěhoval a odjíždím k němu až že severního okraje Prahy, nikdy bych nemenil
František Pour
Velmi pečlivý léka , pacientům se opravdu věnuje . Mohu jen vřele doporučit. Děkuji panu doktorovi za pečlivé řešení zdravotních problémů.
F.Pour
ivana.dostalova
Velice pečlivý lékař. Je to jeden z mála lékařů,kterého nezajímá kdy už konečně odejdete z ordinace,ale vysvětlí vám podrobně jak léčba probíhá a hlavně pana doktora zajímá jak vy sama se k tomu stavíte,jaké máte pocity a podobně. Klaním se...