Ortopedie Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Oborová zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

Názory o lékařích (14)

Velmi nepříjemná zkušenost, kterou bych si rád ušetřil – a přeji totéž každému jinému pacientovi. Přišel jsem s jasným a bolestivým problémem s kolenem. Místo toho, aby mě pan doktor vůbec vyslechl nebo se pokusil o vyšetření, mě ihned po příchodu „přivítal“ odsuzujícím pohledem a začal moralizovat o mé váze. Bez jakéhokoliv hlubšího zájmu o můj zdravotní stav mě v podstatě odbyl s tím, že za všechno může má postava.

Takový přístup je nejen krajně neprofesionální, ale i lidsky nepřijatelný. Očekávám od lékaře, že bude řešit zdravotní problém – ne že si na mě vybije své předsudky. Pokud bych hledal výživového poradce nebo kazatele, obrátím se jinam. Sem jsem přišel kvůli bolesti kolene, ne kvůli ponižování.

Odcházel jsem bez pomoci, s pocitem ponížení a ztraceného času. Očividně zapomněl, že jeho práce je pacientům pomáhat, ne je shazovat.

Silně nedoporučuji. Pokud hledáte skutečného odborníka se základní dávkou empatie a profesionality, držte se od tohoto jména dál.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

V březnu 2025 operace TEP kyčelního kloubu na Klinice Dr. Pírka, operatér MUDr. Hajný. Oceňuji opravdu velmi vstřícný a profesionální přístup ze strany pana doktora a všech na této klinice. Moc děkuji.

• MUDr. Petr Hajný Jiný  •

Já osobně jsem s p. Křížem byla spokojená. Jak již tu napsala jedna pacientka - při konzultaci mi vše vysvětlil jak bude operace probíhat, domluvili jsme rychlý termín. Po operaci zamnou na pokoji několikrát byl. Ptal se jak se cítím. Podával informace o tom jak se mám o koleno starat, co a jak bude následovat. Byl příjemný. Když vidím jak tu někdo píše, že absolutně nepomohl jejich problému na to řeknu jen jedno: První zmínka o tom, že mi chybí křížový vaz byla už před osmi lety v jilemnické nemocnici - absolutní nezájem jakéhokoliv řešení, před 3 lety opět, to mi tvrdili, že s vazem nic nemám ani jsem nikdy neměla. Nezájem opět řešit. Nakonec jsem na doporučení zkusila tuto kliniku, kde mi i sám doktor řekl, že ten vaz bylo vidět, že už chybí nějakou dobu. Za mě tedy tento doktor super, taky mi bylo dokola opakováno, že vaz se ,,zprovozní,, jen cvičením - pochopitelně. Ale žádná arogance z jeho strany nebyla. Má osobní zkušenost s ním je pozitivní. a patří mu mé díky:)

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Neuvěřitelná zkušenost. Dočkáte se datumu objednání a netrvá 5 minut a jste z ordinace venku. S takovou arogancí a pohrdáním se jen tak nesetkáte. Bolest kolen 5 měsíců po úrazu mám prý ledovat. Již ironicky jsem se zeptala, zda mi ledík tu ztvrdlou, pohyblivou hrudku pod kůži na koleni rozpustí? Jojo, cvičit a zhubnout. Povídám, že cvičím. Tak cvičte.

R

Moc velké díky Dr Křižovi pan doktor vše vysvětlil vůbec žádný strach na operačním sále naprostá spokojenost ještě jednou velké díky

R

Souhlasím s paní Zklamanou, přišla jsem si úplně stejně jako ona. Šla jsem s tím že potřebuji odstranit vodu z kolene a místo toho mi bylo řečeno jen to že mám zhubnout. Těžko se mi z ničeho nic asi vytvoří voda v koleni, zvláště ne z nadváhy kterou mám celý život. Děkuji za zkušenost, ale už nikdy více. Empatie a slušné chování zde je nedostatkové zboží.

Z

Objednána jsem byla k ortopedovi,ale celou dobu jsem měla pocit,že jde obezitologa.Jeho starost je hlavně váha pacienta.Viděl mě poprvé a měl jasno.Nikdy víc.Že nemám štíhlou postavu vím od dětství.

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Pan MUDr. Petr Hajný ortoped je především fajn člověk, který si na nic nehraje, rozumí svému oboru, který dělá s posláním a láskou,
    věřím mu, chodím k němu řadu let a moc mi pomohl a dále pomáhá-díky,
    i jeho sestřička paní Danuška je velice milá bytost, oba jsou upřímní a mám je rád, život by byl celkově jednoduší, kdyby takových lidí bylo více, zato jim oběma s pokorou a láskou moc děkuji.

• MUDr. Petr Hajný Jiný  •

Po 45 minutach čekání na pohotovosti se pan doktor uráčil přijít bez pozdravu kdy me sestra vyzvala abych šla dovnitř pan doktor se mě ptal co potrebuju následně jsem mu vysvětlila ze přicházím s velkou bolestí ramene kdy me rameno boli delší dobu tak mi pan doktor arogantne odvětil že jsem si měla dojit v pátek a ne lizt na pohotovost přičemž jsem mu řekla ze jsem objednaná a ze bolest se natolik vystupnovala ze uz nemuzu spat ani jakkoliv se pohnout aniž bych nemela velké bolesti, čekala jsem teda ze me pořádně vyšetří a ne že me odbyde inekci chovani pana doktora bylo velmi odmerene, neprijemne s pocitem ze co si vubec dovoluji pana doktora obtěžovat po inekci bolest neodeznela max jsem cely den zvracela takze dekuji za vasi peci!!!!!

• MUDr. Josef Kříž Jiný  •

Můj názor na MUDr. Hajného je nepopsatelný veliká ochota , spolupráce , a důkladné vyšetření . je to opravdu lékař na pravém místě . sestřička velice moc ochotná vřelá .