O nás
Alej Svobody 56, Plzeň 323 00Telefonní číslo
Názory o lékařích (276)
Dagmar Ulčová Hübschová
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
U Tomáše Mráze jsem byla pro pomoc a radu opakovaně a vždy se mi dostalo skvělé péče.
VS
Návštěva ověřená
Za mě nejlepší fyzioterapeut v Plzni. Skvělý přístup a velká odbornost.
Michaela Valentova
Návštěva ověřená
Konečně nám někdo odborně vysvětlil náš problém se snahou ho řešit .
Všude jinde pouze věta-musí z toho vyrůst .
Za nás velká spokojenost !!Rozhodně doporučuji ! M.V.
MS
Návštěva ověřená
vše ok. Vysvětlil, předvedl, navrhl. Preferuje dobro pacienta nad ziskem z prodeje pomůcek
Návštěva ověřená
Super, doporučuji kamarádům a známým. 52 znaků je nesmyslný pozadavek :-)
Viktorija B.
Návštěva ověřená
Pan doktor je velký profesionál, všechno pečlivě pozoruje už od prvního kroků a po vyšetření odhalí všechno, i ty vedlejší problémy. Věřím, že léčba zabere!
Jiří Šiman
Návštěva ověřená
Člověk co ví co dělá = profesionál. Již se těším na příště.
Lucie
Návštěva ověřená
Potřebovala jsem pro syna vložky na míru. Oceňuji profesionální, ale zároveň velmi milý lidský přístup pana Tomáše Mráze. K dětem je laskavý a komunikuje otevřeně a s humorem. Vše nám podrobně vysvětlil. Doporučuji pro jeho odbornost a příjemné vystupování.
TV
Návštěva ověřená
První návštěva byla super, pan Mráz mi vše skvěle vysvětlil, vyšetření bylo důsledné, těším se na další setkání.
Eva A.
Návštěva ověřená
Profesionální, vstřícný přístup pana Mráze, vřele doporučuji.
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Plzni
- Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Plzni