O nás

Volím individuální přistup k pacientovi, nabízím několika možnosti ošetření.
Zobrazit více

• Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Zobrazit více

Názory o lékařích (9)

lékař Iryna Kuznetsova vstupní vyšetření

Je úžasná jako člověk i profesionál. Vždy nenajde řešení i tam kde ostatní končí

Děkuji Vám za Váš názor, rada pomoc

Y
    lékař Iryna Kuznetsova ošetření kazu/plomba

Everithing is OK,it is the great pleasure to get treatment from Dr Kusnetsova!

Děkuji Vám moc, rada pomoc ! ))]

MDDr. Viktoria Baghdasaryan ošetření kazu/plomba

K pani doktorce jsem šel poprvé. Zachránila mi přední jedničku která se mi zlomila. Velmi empatická, profesionální milá a především vzdělaná. Pečlivě mi vše vysvětlila postupovala velmi opatrně a zachránila mě! Skutečně jsem velmi spokojený a jsem rád že jsem její ordinaci navštívil a stala se mojí novou zubní lékařkou. Mimo jiné bych chtěl pochválit i její asistenku která měla stejně skvělý přístup jako pani doktorka. Ordinace je hezká čistá a cítil jsem se moc fajn.

Děkujeme Vám moc, Váš názor pro nás je důležitý

MDDr. Lenka Jeništová Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)

Paní doktorka je jedna z nejlepších, které jsem kdy navštívila. Vše důkladně vyšetřila, podrobně vysvětlila, vše bylo profesionální a navíc má paní doktorka opravdu lidský přístup. Už se těším na příští návštěvu.

Děkuji paní doktorko )))

B
    MDDr. Lenka Jeništová Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)

Návštěva u paní doktorky byla moc příjemná, má velmi vstřícný a lidský přístup. Vše mi předem vysvětlila a během výkonu se ujišťovala, zda mě něco nebolí. S průběhem vyšetření jsem byla velmi spokojená, určitě paní doktorku ráda doporučím a děkuji, budu se těšit příště.

IKdental s.r.o.

Děkuji Vám paní doktorko)))

lékař Iryna Kuznetsova ošetření kazu/plomba

Milá paní doktorka, vše mi hezky vysvětlila. Podrobné vyšetření. Celkový dojem dobrý.

Děkuji Vám za Váš názor

lékař Iryna Kuznetsova Jiný

Paní doktorka je skvělý odborník a empatická osobnost. Našla řešení pro můj složitý problém, kde jiní navrhovali již jen kompletní vytrhání chrupu a celkovou zubní snímatelnou náhradu , Ona však trpělivě a erudovaně zachraňovala každičky zub nebo kořen, aby mohla zpětně nasadit múj původní keramických můstek. Byla to velice náročná a perfektní práce. Jsem paní doktorce nesmírně vděčná, že je " stará škola" a nevolí jednoduchá řešení.

Děkuji Vám moc za Váš názor,paní doktorko, rada pomoc

lékař Iryna Kuznetsova ošetření kazu/plomba

Paní doktorku mohu jen vřele doporučit, neznám lepší zubařku

Děkuji Vám paní Navrátilová , Váš názor pro mně je moc důležitý

lékař Iryna Kuznetsova Jiný

Paní doktorka je super, vřele všem doporučuji. Je šikovná a umí si poradit zejména při trhání chrupu.

Děkujeme Vám , Váš názor pro nás je důležitý