O nás

Odkazy
Názory o lékařích (20)
Olga Mynářová
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka skvělá. Sestřička rovněž. Dochvilnost,pečlivost, super. Jsem ráda, že jsem tuto ordinaci objevila a děkuju.
Michaela K.
Návštěva ověřená
Paní zubařka byla neuvěřitelně empatická a milá. Po dlouhé době jsem se cítila u zubaře skvěle!
Lukáš Pavlík
Návštěva ověřená
Rentgen, identifikace problému, řešení. Za hodinku pryč, dva zuby opravené a těším se na další:)
O.V.
Návštěva ověřená
Naprostá spokojenost! Skvělý přístup, profesionalita, moderní ordinace.
TV
Návštěva ověřená
Vše proběhlo v pořádku, paní doktorka je milá a vše vysvětluje.
Tichá Miluše
Návštěva ověřená
Dochvilnost, příjemné prostředí, snaha pomoci, poděkování Tichá
Šárka
Návštěva ověřená
Velice mila a pecliva pani doktorka, vse vysvetlila. Jako prvni zubar si vsimla, ze mam problemy s celistmi a doporucila mi lekare. Velice dekuji a vsem pani Irynu doporucuji.
IH
Návštěva ověřená
K paní doktorce chodím už dlouho a vždy maximální spokojenost.
Tereza Š.
Návštěva ověřená
Byla to moje první návštěva. Jsem vděčná, že jsem paní doktorku našla. Po předchozí zkušenosti u jiného lékaře jsem se tu cítila v bezpečí a příjemně. Těším se na další návštěvu. Paní doktorka je anděl.
Lukas
Návštěva ověřená
Pani doktorka byla mila a vypadalo, ze vi, o cem mluvi :)
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze