O nás
Odkazy
Názory o lékařích (9)
Lesja
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Je úžasná jako člověk i profesionál. Vždy nenajde řešení i tam kde ostatní končí
Yevgen Zelenskyy
Návštěva ověřená
Everithing is OK,it is the great pleasure to get treatment from Dr Kusnetsova!
Jiří
Návštěva ověřená
K pani doktorce jsem šel poprvé. Zachránila mi přední jedničku která se mi zlomila. Velmi empatická, profesionální milá a především vzdělaná. Pečlivě mi vše vysvětlila postupovala velmi opatrně a zachránila mě! Skutečně jsem velmi spokojený a jsem rád že jsem její ordinaci navštívil a stala se mojí novou zubní lékařkou. Mimo jiné bych chtěl pochválit i její asistenku která měla stejně skvělý přístup jako pani doktorka. Ordinace je hezká čistá a cítil jsem se moc fajn.
Anna
Návštěva ověřená
Paní doktorka je jedna z nejlepších, které jsem kdy navštívila. Vše důkladně vyšetřila, podrobně vysvětlila, vše bylo profesionální a navíc má paní doktorka opravdu lidský přístup. Už se těším na příští návštěvu.
B.
Návštěva ověřená
Návštěva u paní doktorky byla moc příjemná, má velmi vstřícný a lidský přístup. Vše mi předem vysvětlila a během výkonu se ujišťovala, zda mě něco nebolí. S průběhem vyšetření jsem byla velmi spokojená, určitě paní doktorku ráda doporučím a děkuji, budu se těšit příště.
KL
Návštěva ověřená
Milá paní doktorka, vše mi hezky vysvětlila. Podrobné vyšetření. Celkový dojem dobrý.
Dagmar
Návštěva ověřená
Paní doktorka je skvělý odborník a empatická osobnost. Našla řešení pro můj složitý problém, kde jiní navrhovali již jen kompletní vytrhání chrupu a celkovou zubní snímatelnou náhradu , Ona však trpělivě a erudovaně zachraňovala každičky zub nebo kořen, aby mohla zpětně nasadit múj původní keramických můstek. Byla to velice náročná a perfektní práce. Jsem paní doktorce nesmírně vděčná, že je " stará škola" a nevolí jednoduchá řešení.
Jana Navrátilová
Návštěva ověřená
Paní doktorku mohu jen vřele doporučit, neznám lepší zubařku
Miroslav Š.
Návštěva ověřená
Paní doktorka je super, vřele všem doporučuji. Je šikovná a umí si poradit zejména při trhání chrupu.
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze