GYN MEDICO
O nás
Nabízíme našim klientkám služby ve vysokém standardu péče a zakládáme si na osobním přístupu.
Důsledné využívání špičkové techniky a komplexní vybavení ordinací nám umožňuje dodržovat světové trendy a vysoký komfort.
Citlivým, individuálním přístupem a zcela diskrétním prostředím Vás zcela zbavíme strachu z vyšetření.
Máme uzavřené smlouvy s několika zdravotními pojišťovnami.
Našim klientkám poskytujeme flexibilní termíny bez zdlouhavého čekání a propracovaný informační systém.
Za kolektiv GYN MEDICO,
MUDr. Andrea Pašková, Ph.D., vedoucí lékař
člen skupiny CARE MEDICO s.r.o.
Máme uzavřené smlouvy s několika zdravotními pojišťovnami.
Za kolektiv GYN MEDICO,
MUDr. Andrea Pašková, Ph.D., vedoucí lékař
člen skupiny CARE MEDICO s.r.o.
Služby
Specialisté
GYN MEDICO
Sokolovská 131/86, Praha 18600
Názory o lékařích (3)
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Hledejte v názorech
Alice
Doktorka mluví s Vámi jak s mentálně postiženým, nekorektní, zvyšuje bezdůvodně hlas. Když jsem začala na ní mluvit hlasitě já, byla jak nepřitomna. Děs běs, asi je nešťastný člověk, namyšlena.
Peskova
Milá, opatrná, skvělý přístup k těhotné i netěhotné. Snadna domluva a skvěle vždy vše vysvětleno. Ultrazvuk si mohu vždy vyfotit a na jakykoli problem se nebojím zeptat, odpověď je vždy srozumitelná. Sestřičce by neuškodilo se občas usmát, ale praci má kvalitní.
Kristýna Szekulicsová
Lepší lékařku jsem nenavštívila, nejen že má přehled a vyzná se. Vše je ještě doplněno velmi přátelským přístupem. Paní doktorka je ochotná vše vysvětlit. KONEČNĚ LÉKAŘ NA SVÉM MÍSTĚ.
Doporučená zdravotnická zařízení