Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Komplexní péči v lékařské genetice, fetální medicíně a asistované reprodukci.

Služby

Specialisté

Kostelní 9, Praha 17000
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
Na Poříčí 26 (Palác Archa), Praha 11000
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
Liliová 1, Liberec 46001

Názory o lékařích (47)

MUDr. Ditu Kilijánovou mohu z celého srdce doporučit. Je velmi profesionální, milá a vždy skvěle komunikující. Celým těhotenstvím mě provedla s maximální péčí – vše mi trpělivě vysvětlovala, nikdy nespěchala a vždy se zajímala o to, jak se cítím.
    Obzvlášť oceňuji, jak podrobně mi popsala průběh odběru plodové vody, díky čemuž jsem se cítila klidně a v bezpečí.

Paní doktorka je jedna z nejlepších lékařek, u kterých jsem kdy byla. Je empatická, odborně na výši a opravdu jí záleží na pacientech.
    Doporučuji všem, kdo hledají špičkovou gynekoložku s lidským přístupem.

• MUDr. Dita Kilijánová Jiný  •

Velmi vstricna, profesionalni a empaticka lekarka. Vrele doporucuji.

• MUDr. Michaela Bartošová Jiný  •

B

Pani doktorka je empaticka a ludska, mam vdaka nej dve krasne dcery, za co som jej nesmierne vdacna.

• MUDr. Radka Jarošová Jiný  •

Paní doktorka je velmi pečlivá, celý průběh ultrazvuku průběžně komentovala, doptávala se na moje pocity a výsledky dávala do souvislostí, aby bylo vše jasné. Všechny mé návštěvy proběhly v naprostém pořádku a já z nich vždy odcházela s příjemným pocitem.

• MUDr. Dagmar Smetanová Jiný  •

Pan doktor je pečlivý, mám u něj pocit, že mu skutečně záleží na výsledku. Vytváří v ordinaci pohodovou atmosféru, což s mým syndromem bílého pláště moc oceňuji.

• MUDr. Jiří Vokroj Jiný  •

Pani doktorka je prijemna a profesionalni. Behem prohlidky vse krasne popisovala. I pres horsi přehlednost byla z jeji strany snaha prohlidnout vse do detailu.

Na recepci jsou take mile slecny, pani…

• MUDr. Dagmar Smetanová Jiný  •

Po přečtení zdejších názorů jsem měla trochu strach, paní doktorka není nijak přehnaně milá, ale rozhodně nebyla ani nepříjemná a odtažitá. Všechno nám podrobně a věcně vysvětlila, vše, co dělala, komentovala, na závěr se zeptala, zda máme nějaké otázky a zda je nám vše jasné.

• MUDr. Dagmar Smetanová Jiný  •

Zkušená odbornice, při ultrazvuku vysvětluje vše, co vidí. Konzultace nás velmi uklidnila.

• MUDr. Dagmar Smetanová Jiný  •

Úžasná paní doktorka, špičková expertka v oboru, přitom s nadstandardně šetrným a lidským přístupem. Absolvovala jsem u ní ultrazvuk i CVS, díky jejímu přístupu a vysvětlení každého problému jsem se mnohem snadněji vyrovnala se ztrátou miminka.

• MUDr. Dagmar Smetanová Jiný  •

Paní doktorku Jarošovou mohu všem jen doporučit. Mám zkušenosti i z jiných IVF center a byla jsem u ní velmi spokojená. Hlavně díky ní se dneska těšíme na miminko.

• MUDr. Radka Jarošová Jiný  •