Fyziomona s.r.o.

Fyziomona s.r.o.

O nás

Prosím, pozor! Gynekologickou fyzioterapii poskytuje pouze Mgr. Eva Procházková.
Naším cílem je poskytnout klientům a pacientům co nejlepší péči. Vztah mezi fyzioterapeutem a jeho pacientem chápeme jako vztah partnerský, jako vztah mezi členy jednoho týmu. Týmu, který se sestavil na základě vzájemné důvěry za jediným účelem. Odstraněním nebo zmírněním potíží pacienta, za účelem vyřešení problémů klienta. Proč hovoříme o týmu a proč klademe důraz na spolupráci? Je to jednoduché. Fyzioterapeut bez aktivní spolupráce klienta zmůže jen velmi málo. Může ukázat cestu a kousek po ní pacienta doprovodit a pak na něj občas dohlédnout. Ale ujít ji musí pacient sám.

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (38)

T
    PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Cítila jsem upřímný zájem o pomoc s mými obtížemi, líbil se mi komplexní náhled na problém. Paní fyzioterapeutka umí dobře vysvětlit cviky na doma i souvislosti, proč právě tohle cvičit a kam tím míříme, což je pro mě důležité. Cviky aktuálně praktikuji necelý týden a již nyní vnímám zlepšení.

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) Běžný termín

Velmi dobrá zkušenost z dnešní návštěvy. Detailní vyšetření a následná cílená terapie, která mi pomohla. Příjemné jednání. Určitě doporučuji.

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Moc příjemná paní doktorka, empatická, realistické hodnocení zdravotního problému, dodržení času objednání.

Z
    PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Návštěva za účelem fyzioterapie byla stoprocentní :-)

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) Jiný

Děkuji za vlídné jednání aempatii. Obavy, se kterými jsem přišla, pominuly.

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Erudice, "lidská vstřícnost", ...

Další, velmi kladný a jednoznačně odborný přístup. Nevím, co více bych bych ještě měl dodávat

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) Běžný termín

Zatím první návštěva a rozhodně ne poslední. Pani Procházková-Prokůpková je milá, vstřícná a empatická.

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) Běžný termín

Navsteva byla moc prijemna. Hned byl citit uleva a diky cvicenim na doma bude problem brzy pryc. Mohu tedy jen doporucit

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Podrobné vysvětlení, účinné cviky, efektivní léčba

PhDr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

zatím mám za sebou pár návštěv, ale jsem spokojená :)