Služby
O nás
Fidentia Dental Clinic, s r.o.
Zbrojnická 1, Praha 162 00Pojištění
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
Specialisté
Názory o lékařích (4)
G.P.
Naprosto vynikající stomatolog. S jeho prací jsem byla vždy nad míru spokojená. Pan doktor byl vždy velmi ochotný, vstřícný a mé potíže byl vždy schopný vyřešit. Vše podtrhuje moderní a čistá ordinace.
Moc moc doporučuji!
Eva Litster
K panu dr. Rusnákovi chodíme celá rodina a jsme maximálně spokojeni. Má moji naprostou důvěru. Používá nejmodernější technologie. Mohu jen doporučit.
Markéta Čapková
Mudr. Pavlečka je skvělý zubař, který používá nejmodernější metody ošetření. Jeho tým je také velice profesionální a příjemný. Líbí se mi model komplexního vstupního vyšetření, přípravy plánu, vyřešení akutních potíží a dále úkony podle stanoveného plánu. Člověk hned ví, na čem je a co ho čeká. Dále oceňuji velmi příjemné, komorní prostředí, kde se cítíte opravdu dobře, a to i díky skvělému servisu zdejších recepčních. Co se týče recepce mi vyhovuje flexibilita - změny objednání, pokud je to možné. Celkově se zde všichni snaží pacientům vyjít vstříc. Nyní zde ošetřují již i naši dceru a jsme také spokojeni - MUDr. Bělinová.
Kliniku bych velmi doporučila, a to i když nemá smlouvu se zdravotní pojišťovnou. Ceny zde jsou odpovídající a poskytovaný servis a profesionalita za to opravdu stojí. Za mne 1*.
Martina Kövári
MUDr. Pavlečka je výborný profesionál, s jeho péčí jsem byla vždy spokojena.
Zákroky jím provedené jsou na vysoké odborné úrovni, většinou bezbolestné a vedeny s lidským přístupem. Doporučuji.
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze