Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Oborová zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR

Názory o lékařích (5)

MUDr. Denisa Rampino Víznerová • Jiný

Paní doktorka Víznerová..je nejlepší lékařka, kterou jsem ve svém životě potkala..opravdu důsledná a je vidět, že svojí práci má velice ráda a pomáhá co je v jejích silách..ze své zkušenosti jen doporučuji..docházím k ní již od léta a ještě budu nějaký čas..moje onemocnění bylo opravdu nepříjemné, ale vždycky pomůže a léčba se chýlí ke konci..paní doktorko jste skvělá..mám Vás ráda..kdyby byl každý lékař jako Vy, bylo by to skvělý..moc Vám za všechno děkuji..Marie Novotná Štětí

MUDr. David Čapka • Jiný

Pana doktora mohu jen doporučit.
    Zbavil mně všech obav. Velké DĚKUJI.

MUDr. David Čapka • Jiný

Moje zkušenost byla velice pozitivní, pán doktor se snažil pečlivě pochopit, v čem je příčina mého problému, byl hodně trpělivý, ptal se, byl empatický, velmi příjemný. Perfektní přístup, za který p. doktorovi moc děkuji!

T
    MUDr. David Čapka • Jiný

Konečně lékař, který mi dokázal srozumitelně a ochotně vysvětlit příčiny a důsledky mého problému. Pokud je člověk dostatečně informován a potřebně edukován, určitě zvládá svou potíž daleko lépe a může pak snáze i ovlivnit případné příčiny. Moc děkuji Dr. Čapkovi za diskrétní a otevřený přístup, velmi chápavý a účastný postoj... přes nepříjemná vyšetření jsem se cítil dobře.

MUDr. David Čapka • Jiný

Úžasný přístup. Hodně vysvětlil a byl jsem klidný. Zajímal se o stav po operaci. Doufám že zůstane ještě dlouho doktorem v ČR