O nás
a implantologie.
Vždy upřednostňujeme záchranu zubu. V našem léčebném plánu se odráží individuální potřeby pacienta a jeho požadavky jak estetické, tak finanční. Léčebný plán obsahuje cenovou kalkulaci i orientační časový plán.
Používáme nejmodernější technologie a nejlepší materiály. Klademe důraz na vynikající technické provedení práce a využití moderních postupů léčby. Pracujeme v nadstandartní kvalitě, ošetření
a diagnostiku provádíme pod operačním mikroskopem, který je součástí každé ordinace. Spolupracujeme se špičkovými zubními laboratořemi.
Služby
Specialisté
FAdent s.r.o.
Stroupežnického 18, Praha 150 00Pojištění
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (2)
Michaela Pavlíková
Paní doktorka Mimori je opravdu skvělá zubní lékařka a já jsem velmi vděčná, že mohu být v její péči. Mám již zkušenosti s více zubními lékaři, ale paní doktorce se žádný nevyrovná. Je velmi příjemná, empatická, ke klientovi má velmi uctivé jednání a co se týká lékařské péče tak je vše na jedničku. Naprosto bezbolestné ošetření, u paní doktorky se není vůbec čeho bát. Navíc vše vysvětlí, vše se mnou do detailů probere, vyzařuje z ní klid. Je to opravdu odborník na svém místě a pro mě je čest k této lékařce chodit. Vřele každému doporučuji a touto cestou za vše moc děkuji.
Kateřina Phamová
Paní zubařka je velmi sympatická a pečlivá. Dělá vždy to nejlepší a nejpohodlnější řeseni pro pacienta. Díky ní nemám strach z návštěvy zubaře, který mne až do dospělosti doprovázel u jiných zubařů. Její čeština sice neni perfektni, ale po profesní stránce ví moc dobře, co dělá a vždy vše předem vysvětlí.
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze