O nás

Kromě běžné psychoterapie v terapeutických pracovnách na Praze 1 poskytujeme také specifickou psychoterapii pomocí koní (Equisdom). Jsme jediní, kdo poskytuje terapii v metodě Equisdom®, která se moc dobře hodí pro léčbu traumatu u dětí i dospělých. Trauma je velmi rozšířené a stojí za velikou škálou našich psychických i psychosomatických potíží (například většina závislostí má kořeny v traumatu).

Klientům navíc nabízíme službu vytvoření Terapeutického plánu zdarma. Cílem je vhodně zkombinovat spolupráci více odborníků různých specializací, aby byla terapie co nejvíce efektivní.

Aktuálně u nás pracuje 7 terapeutů lidských a 3 koně (kůň je v pozici koterapeuta spolu s vedením terapeuta vycvičeného v metodě Equisdom) .

Služby

Specialisté

Equita Therapy, z.s.
V Jámě 8, Praha 110 00
Equita Therapy, z.s.
Předboř č.e. 18, Strančice 251 63

Názory o lékařích (122)

Mgr. Ľubica Mesarošová

Skvělá spolupráce s dcerou i námi jako rodiči. Konzultace dceři moc pomáhají a je vidět, že se její stav zlepšuje. Paní doktorka je moc milá, vstřícná, profesionálně na vysoké úrovni a hlavně umí skvěle komunikovat s dospívajícími. Jednoznačně mohu doporučit.

Mgr. Ľubica Mesarošová

Děkuju a velice si toho vážím.

Ing. Bc. Martin Škurla Konzultace 50 min

Pan Martin je člověk se srdcem ke své práci. Je vlídný, upřímný, klidný. Má porozumění a empatii. Dal mi naději, v mé beznadějné životní situaci. Za což mu srdečně děkuji. Celkově přívětivé, bezpečné prostředí. Mohu doporučit.

Ing. Bc. Martin Škurla Individuální psychoterapie (50 minut)

Martin je velmi příjemný, empatický, vnímá, co mu říkám, při každé návštěvě mám několik zásadních aha momentů. Daří se mu proniknout k podstatě věci. Uvítala bych konzultace delší než 50 minut, ale za delší časové období, jak jsem byla zvyklá z předchozí terapie, nicméně chápu, že každý pracuje svým způsobem. Jsem spokojená a v terapii hodlám pokračovat. Za mě jednoznačně doporučuji.

Mgr. Ľubica Mesarošová

Velice milá a empatická paní psycholožka, která vše od začátku klientovi jasně vysvětlí, snaží se pomoci, pohovor je veden ke správnému cíli, vše probíhá v příjemné atmosféře. Těším se na další spolupráci. A moc doporučuji.

E
    Mgr. Michal Šefc Konzultace 50 min

Michal Šefc je příjemný terapeut. Snaží se naslouchat a vyjít vstříc potřebám mě jako klientky. Když jsem si o něco navíc v terapii řekla, snažil se na můj požadavek reagovat.
    Michal je spíše naslouchací tip a více bych ocenila jeho vlastní vstupy a vhledy. Což ale pak na základě prosby dělal a naše sezení tak měla úplně jinou dynamiku.
    Vřele doporučuji.

М
    Mgr. Olena Trembach Jiný

Олена професіонал своєї справи , дякую гарно що ви є! Дуже допомогли

Mgr. Olena Trembach

Дякую за відгук, я дуже рада, що змогла допомогти налагодити стан та життя

Y
    Mgr. Elena Stelmashenko, CSc. Konzultace 50 min

Хочу выразить огромную благодарность Елене. Находясь в Праге уже много месяцев, я не имел возможности приобрести друзей, был замкнут в себе, но благодаря Елене я смог с этим справиться. Она очень чуткий, отзывчивый и умный человек. При возникнувших нерешенных проблемах, очень быстро находит выход из таких ситуаций. Вы замечательный человек которому не безразлична судьба других.

Mgr. Olena Trembach Konzultace 50 min

Výborný psycholog, který dokáže porozumět problému a pomoct s jeho vyřešením. Skvělý přístup a velice bezpečné prostředí. Osobně jsem více než spokojena a jsem rada, že jsem se odhodlala k návštěvě zrovna paní Trembach. Mohu jedině doporučit!

Mgr. Olena Trembach

Dekuju moc, je mi příjemné spolupracovat a dekuju za důvěru a otevřenost

Mgr. Ľubica Mesarošová

K paní psychoterapeutce docházím již několik měsíců a díky své empatii mi pomohla lépe chápat samu sebe i okolí. Mohu jen vřele doporučit.

Č
    Mgr. Ľubica Mesarošová

Velice děkuji, za pomoc mé dceři. Díky Vašemu profesionálnímu přístupu se její psychický stav velmi zlepšil.