Služby

DERMAESTET, s.r.o.
Křižíkova 68a, Brno 66090
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (4)

MUDr. Zuzana Vykutilová dermatologické konzultace

Doktorka Vykutilová je jeden neempatický, arogantní a neprofesionální člověk. Před zákrokem, který jsem absolvovala poprvé neproběhla žádná konzultace. Namísto toho jsem čekala hodinu a půl po objednaném termínu (na klinice mají velké časové skluzy) na to, aby se mi doktorka věnovala 10 minut. Po komplikacích proběhla konzultace, která byla v pořádku, ale druhá konzultace byla příšerná. Doktorka se chovala vyčítavě, arogantně (přičemž ona si tu kontrolu ptala), vůbec mi nepomohla a tvářila se, jako kdyby ji moje přítomnost otravovala. Do Dermaestet a doktorky Vykutilové už nikdy nepřijdu a nedoporučuji to nikomu, kdo chce řešit nějaký svůj problém.

MUDr. Zuzana Vykutilová dermatologické konzultace

Paní Vykutilová je velice arogantní, neprofesionální a bez špetky empatie. Vůbec mi nepomohla, pouze řekla, že si za své kožní problémy mohu sama a měla bych s tím něco dělat - děkuji, vůbec to nebyl důvod, proč jsem přišla.
    Rozhodně se mi nelíbil způsob, jakým se mnou jednala, cítila jsem se opravdu ponížená. Tato zkušenost byla velice nepříjemná, určitě moje poslední návštěva.

MUDr. Zuzana Vykutilová Jiný

Osetreni 3lete dcerky uplne paradni, jak sestricka, ktera byla usmevava, komunikativni, tak pani doktorka, ktera odvedla dobrou praci a jeste byla mila na dcerku i na me. Prostredi hezke, ciste a v cekarne jsme cekaly malou chvilicku.
    Ja vrele doporucuji.

DERMAESTET, s.r.o.