Služby
Dentální praxe s.r.o.
č.d. 757, Polešovice 68737Specialisté
Názory o lékařích (6)
Petr Janča
Nejlepši zubní ordinace,kterou jsem navštivil profesionální přístup a ochota to jsem nikde nezažil,moc děkuji za ošetření.Doporučuji každemu .
Lucie Žáková
Moc děkuji paní doktorko, jste moc šikovná, díky Vaši šikovnosti mám opět krásné zuby, jste nejlepší zubař, kterého znám. Ještě jednou, velké DÍKY.
JosefM
paní doktorka je velmi šikovná, vše vysvětlí a navrhne mi více možností. Používá moderní technologie, tudíž o to lépe je vše vykonáno. Chová se profesionálně a dokáže zvednout náladu jak ona, tak i skvělá a vždy usměvavá sestřička. Doporučil jsem ji všem svým známým.
Dana K.
Paní doktorka je velmi milá a profesionální. Opravila mi několik kazů, vše bezbolestně a bez jakýchkoliv problémů. Sestřička také skvělá, je to snad poprvé, co se těším k zubaři.
Petra K.
Paní doktorka je naprosto profesionální a velmi šikovná. Spravila mi ošklivě odřené přední zuby plombovou výplní, tak, že vypadají jako nové. Vůbec jsem nevěřila, že by to bylo možné. Díky moc. Můžu jenom doporučit. Petra K.
David V.
Po dlouhé době zubní lékař, ktery mně konečně pomohl! Paní doktorku mohu jen doporučit nejen pro pečlivost, ale i profesionální přístup!