Služby

Specialisté

Dental Medicine k.s.
Ostrožná 40/233, Opava 74601
Pojištění
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (5)

MUDr. Ing. Daniela Mošová Jiný

Paní doktorka je velmi profesionální, pečlivá a milá. Vše podrobně vysvětlila a zákrok byl bezbolestný. Ordinace je příjemná, celý tým je ochotný a vstřícný. Rozhodně doporučuji!

N
    MUDr. Ing. Daniela Mošová Jiný

Absolutní spokojenost, profesionální přístup celého týmu, paní doktorka je vždy velmi pečlivá, příjemná, vše vysvětlí a ošetření je bezbolestné. Doporučuji.

C
    MUDr. Ing. Daniela Mošová Jiný

Díky Ing. Mošové a celému týmu ošetřovny se nemusím stydět za své zuby. Vždy mi bylo vysvětleno, jak bude ošetření probíhat a co bude následovat. Celý tým odvádí perfektní práci...

MUDr. Ing. Daniela Mošová Jiný

Hrůza a děs, 5x zrušeny termín, vždy den max 2 předem..další termín za půl roku. Komunikace s call centrem, výsměch pacientům.

MUDr. Ing. Daniela Mošová Jiný

Byla jsem objednána 20.3. na prevenprohlídku. Zavolali jménem MUDr. Mošové abych přišla 4.3. Dostavila jsem se nic netuše v 10 h. Po rtg a usazení do křesla mi slečna čistila zubkámen, pak vysvětlovala čištění. O své zuby se starám VELMI pečlivě. Při odchodu aniž mě jakkoliv informovala, žádala 1 100,-Kč nějaký poplatek. Vůbec jsem netušila proč!!! Mám 76 roků, zuby opatrované svědomitě a ani na takové poplatky nemám peníze a ani jsem si je nepřála. Nikdo mě neupozornil, neřekl, že to není prohlídka. Ani mi nebyly zuby zkontrolovány jako vždy!!! S ordinací jsem byla vždy velmi spokojená!!!! Odmítám takové jednání.