Služby
Specialisté
Dental Medicine k.s.
Ostrožná 40/233, Opava 74601Pojištění
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (5)
Jan
Paní doktorka je velmi profesionální, pečlivá a milá. Vše podrobně vysvětlila a zákrok byl bezbolestný. Ordinace je příjemná, celý tým je ochotný a vstřícný. Rozhodně doporučuji!
Natálie
Absolutní spokojenost, profesionální přístup celého týmu, paní doktorka je vždy velmi pečlivá, příjemná, vše vysvětlí a ošetření je bezbolestné. Doporučuji.
cefra
Díky Ing. Mošové a celému týmu ošetřovny se nemusím stydět za své zuby. Vždy mi bylo vysvětleno, jak bude ošetření probíhat a co bude následovat. Celý tým odvádí perfektní práci...
Svatopluk Tomčík
Hrůza a děs, 5x zrušeny termín, vždy den max 2 předem..další termín za půl roku. Komunikace s call centrem, výsměch pacientům.
K.K.
Byla jsem objednána 20.3. na prevenprohlídku. Zavolali jménem MUDr. Mošové abych přišla 4.3. Dostavila jsem se nic netuše v 10 h. Po rtg a usazení do křesla mi slečna čistila zubkámen, pak vysvětlovala čištění. O své zuby se starám VELMI pečlivě. Při odchodu aniž mě jakkoliv informovala, žádala 1 100,-Kč nějaký poplatek. Vůbec jsem netušila proč!!! Mám 76 roků, zuby opatrované svědomitě a ani na takové poplatky nemám peníze a ani jsem si je nepřála. Nikdo mě neupozornil, neřekl, že to není prohlídka. Ani mi nebyly zuby zkontrolovány jako vždy!!! S ordinací jsem byla vždy velmi spokojená!!!! Odmítám takové jednání.