Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

CLINICUM a.s.
Sokolovská 304, Praha 19061
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Specialisté

Názory o lékařích (39)

Jan Kaufman Jiný

Za mě výborný doktor, s lety zkušeností a praxe.

Ladislav Terich Jiný

Pan doktor Terich je odborník s letitou praxí, vždy nám velmi ochotně pomohl. Vstřícný, vše vysvětlí.

Ladislav Terich Jiný

Mudr Terich je profesionál. Vynikající přístup, ochota, laskavost. Mohu jen doporučit !!

Gabriela Pospíšilová Jiný

Nejhorší doktorka, kterou jsem v životě viděla. Takové lidi nesmějí pracovat s lidmi. Neprovedla ostření, říkala, že mám to vydržet a muže to byt ještě horší, ať si tady nestěžuji. Na jiném pracoviště dostala jsem normální péče a pomoc. Tuto paní nedoporučuji, zjevně má problémy s ženy

Ladislav Terich Jiný

Pan doktor je nejlepší kožní lékař,který vždy poradí a hlavně pomůže ! Ráda k němu chodím a jsem spokojená a za něj bohudík!!!

Ladislav Terich Jiný

Vážený pan doktor Terich, je nejlaskavější a nejohleduplnější lékař, který má pro pacienty to největší pochopení. Děkuji mnohokrát za ošetření a lidský přístup. Vaše pacientka Věra Petrušková.

Ladislav Terich Jiný

Přišel jsem s akutním těžkým stavem alergickým exemem. Přestože jsem nebyl objednan, lékař me přijal a zahájil léčbu.

F
    Ladislav Terich Jiný

Normální lekař i sestra,jestli má někdo problém, běžte jinam,není potřeba pomlouvat na internetu, my jsme spokojeni

O
    Ladislav Terich Jiný

Zarazil mne problém s eReceptem (všude jinde to funguje skoro ihned). Tady bylo řečeno, že toho má doktor haldy a budu se muset ozbrojit trpělivostí! Naštěstí jsem uspěl jinde.

Gabriela Pospíšilová Jiný

Přišel jsem s bouli v podpazdi… paní doktorka umrtvila rizla a ještě jsme se spolu zasmáli Určitě doporučuji