O nás
Aurora Dent s.r.o
Sokolská 1638/37, Praha 120 00
Názory o lékařích (10)
Ilona
Už jsem byla u hodně zubařů, ale pan Velyhorskyi je zdaleka nejlepší! Totální profík. Nejvíc trpělivý, empatický a citlivý zubař. Všechno dopředu říká, co bude dělat. Web dovoluje jen 5 hvězdiček, ale nejradši bych mu dala tisíc.
D.M.
NEJLEPŠÍ PAN DOKTOR, kterého známe lepší prostě není!!!
Radek Bílek
Maximální spokojenost! Trpělivý, milý a příjemný lékař, který nedělá žádný prudký a nečekaný pohyb. Vše, co bude dělat, dopředu říká a maximálně se snaží, aby nebylo nic bolestivé.
Jarmila F.
Jsem maximálně spokojená. Zatím moje nejpříjemnější dentální hygiena! Pečlivý, šikovný a ještě navíc milý! Profesionální přístup, ošetření absolutně bezbolestné. Doporučuji!
Tereza
Velice příjemný a hlavně šikovný a precizní doktor. Vše vysvětlí, uklidní, je dochvilný. Vřele doporučuji.
Jakub Š.
Skvělý pan doktor a velice přijemné prostředí ordinace. První zubař, ke kterému se vrátím rád. Byl jsem zde 15.1. na dentální hygieně a nemám co vytknout. Opravdu pečlivý, jemný a profesionální přístup. Výkon byl úplně bez bolesti. Předchozí recenze nelhaly. Mohu jen a jen doporučit.
Veronika Křesťanová
Po dlouhé době jsem konečně našla lékaře, kterému jde především o pacienta. Oceňuji především citlivý a profesionální přístup. Velmi doporučuji.
Pavla K.
Pan doktor mně zbavil strachu ze zubařů. Velice pečlivý a citlivý přístup. Rozhodně doporučuji všem, pro které je zubař noční můra. Naposledy jsem byla na dentální hygieně a opět skvělá práce.
Milan Škarvada
Pan doktor byl velice citlivý, ani jsem nepostřehl že mi píchl injekci. Velice pečlivě mi udělal dentální hygienu.
Olga Roháčková
Profesionální přístup, jemné a citlivé ruce pana doktora. Vše vysvětlí před zákrokem, vřele doporučuji.
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze