Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Pavel Šimeček
Skvělý doktor a příjemná sestřička. Okamžité přijetí bez zbytečného čekání.pave
LADISLAV SENDREI
Když mám problém s uzlinamy,nebo mám bolesti v krku a v neposlední řadě jsem zjistil,že mi píská nepřetržitě v uších,tak s těmito problémy,já chodím k panu doktoru Zahranovi a musím říci,že pan doktor je obětaví,slušný,ochotný,vstřícný a umí člověka politovat a hlavně...umí mu pomoci.Já jsem s panem doktorem Zahranem,velice spokojený.Ještě že tady v Duchcově je a ordinuje a já mu za to děkuji a přeji pevné nervy a zdraví,v další praxi.
S. Ch.
Měl jsem kdysi tohoto doktora moc rád. Ale dnes už to není vůbec on. V čekárně cigaretový kouř, pan doktor byl arogantní, nepříjemný. Neprovedl potřebná vyšetřrní. Dokonce mi ani nedal písemnou zprávu. Mám z něho velmi nepříjemný pocit.
Jana
Ordinace ve sklepĕ, se zašlým a starým vybavením..všude je cítit kouř, protože pan doktor kouří v každé volné chvíli. Jezdila jsem k nĕmu na kapačky..nepomohl mi. Sestra nepříliš milá, doktor vlezlý osobními otázkami. Dodnes mám nepříjemný pocit, když si na vše vzpomenu. Byl to velký omyl.
Buresch
Skvělá léčba, skvělý doktor a taktéž úžasný člověk, má naprostou důvěru celé naší rodiny. Léčí nás už léta a je bezkonkurenční.Má úžasně lidský přístup Bureschova Iveta
Iveta B.
Velice dobrý doktor, odborník
Velmi příjemný člověk a vynikající doktor.Jsem velmi rád že ordinuje v našem městě.Hodně zdraví přeje ze srdce Pavel Novotný
Veliká spokojenost
velká spokojenost