mariedoruskova
Bohužel se musím přidat k negativnímu hodnocení. Jelikož paní zubařka již na daném místě neordinuje, musela jsem přejít k jinému zubaři. Byla jsem naprosto šokovaná, kdyý mi bylo řečeno, že mám několik mezizubních kazů a zub, se kterým jsem měla problémy je již tak zkažený, že se bude muset umrtvit. Přitom mi paní doktorka tvrdila, že je to dobrý, že se to musí akorát čistit a že by musela vytvarovat nový mezizubní prostor, a že je tam plomba, která to tam drží. Ne, nebylo tomu tak. Ta plomba tam je, ale pod ní je zub naprosto zas zkažený. I přes upozornění, že je zub někdy citlivý a zasekává se v něm jídlo, bylo dle ní vše v pořádku. RTG u sebe měla, takže naprosto nechápu tohle jednání. Jednoduše řečeno lituji, že jsem k ní kdy chodila a ještě jí za práci platila. Budu si muset nechat vyšetřit i ty ostatní plomby, aby se situace neopakovala....
Lenka H.
Paní zubařka je velmi milá, ochotná a na všem se s ní dá domluvit. Spravovala mi přední zuby (bílé plomby), ale bohužel špatně. Plomby neseděly, takže zuby se kazily dál a navíc byly velice viditelné. Jiná pani zubařka mi zuby spravila a byla to prý špatně odvedená práce.
Takže jsem jeden zákrok platila 2x. Nevím kde se stala chyba...
Bond
Bohužel musím napsat negativní hodnocení. Paní doktorka mi cca 5x spravovala jednu ze stoliček. Včera mě opět velmi bolela a protože byla sobota, šel jsem na pohotovost. Zde se zubařka doslova zhrozila. Celý zub je ze všech stran vykažený a v podstatě na odpis. Takový kaz se prý dělá roky... naposledy mi přitom zub paní doktorka kontrolovala před 2 týdny... a to že mě bolí prý bylo jen přecitlivění dásní.
petra
K paní doktorce chodíme s dětmi, nikdy nečekáme, vždy příjemná, vše vysvětlí,velká pochvala za emaily upozorňující na pravidelnou návštěvu .Určitě doporučuji :)
Magali
Moc milá paní zubařka, chodím na stejné místo odjakživa, ještě když tam byla její předchůdkyně a nikdy jsem si nemohla stěžovat. A jak už tady někdo napsal - sama posílá pacientům maily, oznamující pravidelné prohlídky i například kdy neordinuje a podobně. Mám zuby zdravé, plomby naprosto skvěle sedí a nemusím mít strach chodit k zubaři. Děkuji!
Marie
Vynikající lékařka, mohu jen doporučit!
Tato "zubařka" mě nechala půl roku chodit s dvěma rozvrtanými zuby. Důvod byl, že mi prý moc krvácely, a že by plomba nedržela. To proč rozvrtala ten druhý, když viděla u prvního krvácení jsem se už nedozvěděl, protože hned jak mi je zaplombovala jsem změnil zubního lékaře. Při pozdější prohlídce u druhého zubního lékaře, jsem se dokonce dozvěděl, že blomby byly nekvalitní a snad i špatně vyplněné, protože jsem měl mezi plombou a zbytkem zubu dutinu.
Velmi dobrá doktorka. Profesionální přístup. Nikdy jsem neměla problémy se zuby a jsem ráda, že k paní doktorce chodím. Líbí se mi, že své pacienty informuje mailem v případě nemoci či dovolené.
pohodová vyšetření!
Práce paní doktorky si velmi vážím, stará se o celou moji rodinu. Její péče je vždy na vysoké profesionální úrovni, je vždy příjemná, trpělivá. Paní doktorka poskytuje nejen odbornou péči, ale dokáže svým lidským přístupem k pacientům vytvořit v ordinaci nestrestující prostředí. Cením si také toho, že sama hlídá termíny proventivních prohlídek a práci v ordinaci si dokáže zorganizovat tak, že pacienti nemusí zbytečně čekat.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně