Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Elena
Paní doktorka, byla velmi neochotná, když jsem přišla na vyšetření od svého obvodního lékaře. Poslala mne na rentgen, ovšem v žádance místo rentgenu obou kolen uvedla rentgen jednoho kolene a kyčlí. Navíc odmítla vyšetřit další potíže, které mám. Vrcholem všeho bylo, když mi odmítla dát pro mého lékaře zprávu a vyhodila mne z ordinace do čekárny, kde mne nechala 30 čekat a pak mne poslala pryč se slovy, že na mne nemá čas. Můj obvodní se s ní telefonicky dohodl, že mu zprávu zašle poštou, ale nakonec nebyla schopná udělat ani to. Díky paní doktorce již týden nejsem léčena, protože chybí zpráva od paní doktorky a mám pouze léky na bolest.
Monika
měla jsem možnost poznat paní doktorku i mimo ordinaci. Velice milá a přátelská paní,poradí a pomůže i mimo svou ordinaci a ordinační hodiny. Moc děkuji Monika
Pacík
Paní doktorak i sestřička jsou obě super, nevidím problém v paní doktorky postupech a léčení.
Milli
Alice
Rádi bychom viděli ty šťastné pacieny, kteří tak paní dr. vychvalují, vypadá to jako nějaká účelová skupina hodnotitelů. Dochvilnost opravdu není silnou stránkou této dr., spíš se v ordinaci "hezky povídá" a čas plyne, a pokud nejste zastánci homeopatik, nejspíš nepochodíte. Výsledky tomu odpovídají.
čárymáryfuk
U této paní doktorky jsem byl jednou v životě a doufám,že už i naposledy.Nejen,že mi nijak zvlášť nepomohla s mým zdravotním problémem,ale s její ordinace jsem nakonec odešel s úplně jinou zdravotní pomůckou než jsem potřeboval a vrcholem všeho bylo,když jsem zjistil,že paní doktorka si účtuje mé zdravotní pojišťovně kontrolní vyšetření na kterém jsem vůbec nebyl.Tak to mě opravdu dorazilo.Nedoporučuji a myslím si,že je celá řada lepších a serioznějších ortopedů.
hromadkova
Jsem velmi spokojena,nikdy jsem se s takovým přístupem nesetkala.Paní doktorka je opravdu profík,to se jen tak nevidí.Vím,že se mě ujal opravdu odborník
Smolová
Dobrý den, paní doktorka je letitý praktik a z vlastní zkušenosti musím říct, že se vždy snaží najít způsob, jak lidi vyléčit, nejen léčit. Její poctivý přístup oceňuji a doporučuji jako lékařku.
moc milá s dětičkama to umí mohu vřele jen doporučit
Velmi příjemná a kvalifikovaná paní doktorka
Velice se podivuji nad záporným hodnocením některých pacientů.Paní doktorka se snaží vyjít vstříc všem a že se někdy zpozdí,se může stát každému.Rozhodně ne o hodinu jak zde též někdo píše.
Hodnocení bylo "vynulováno". Důvod: Obsah komentáře neuvádí žádný důvod.