MUDr. yvona weisová

Město Albrechtice 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Nám. Míru 12, Město Albrechtice 79395

• E

Otřes. Všechno špatně, hlavně teda chování. Rozhodně tuto zubařku nedoporučuju.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Moje zkušenosti s touto zubařkou jsou naprosto otřesné. Paní je arogantní, chová se neurvale. Svoji práci provádí v nezměrném spěchu což jí neumožňuje tuto práci provádět řádně. Je tak splašená, že při zákroku mně dokonce do břicha zapíchla injekční stříkačku. O kvalitě její práce svědčí to, že mně neváhala dodat korunku na zub pod kterým byl zánět , což je doslova trestuhodné. O její nesolidnost svědčí to, že před zákrokem mně oznámila cenu za dodanou korunku, při placení pak byla cena najednou o 300,-Kč vyšší. Než být registrován u této zubařky tak je raději lepší nebýt registrován nikde. Nikdy víc bych s touto osobou nechtěl mít nic společného.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• S

Chodím k paní zubařce už od mala, nikdy nebyl žádný problém, je příjemná, krásná ordinace a vždy vše pečlivě zkontroluje.

• jiné místo Jiný  •

zuby nespravuje ale odrovnává paní doktorka mi na bolavý zub nasadila korunku za 800 kč a za týden jsem byla nucena jít na pohotovost a zub vytrhly s tím že je odrovnaný takže korunku jsem měla týden chování neprofesionální a vše odfláknuté

• F

Paní zubařka neustále nemá čas, mám dojem. Pořád spěchá, dokonce i mě okřikovala, ať dělám (vyslékala jsem se ze zimních věcí po příchodu dovnitř). Je nepříjemná. Každopádne jsem si řekla, že když není chování, bude třeba aspoň umět. Ne, opravdu mi nevyhovuje... Vrtala mi zub, chtěla jsem pusu umrtvit, odpověď: na to nemám čas a nebude to bolet. Ano, bolelo. Další zkušenost, kdy jsem chtěla tmavou plombu vyměnit za bílou. Dopadlo to tak, že jsem zaplatila 600 (myslim, že to byla tato částka) a místo bílé plomby tam mám zašedlý flek s komentářem, že se to očistí. Asi opět neměla čas na pořádnou práci. Více toho zatím nemám, protože jsem byla u ní pouze 2x a další prohlídku protahuji a nejspíš zvolím jiného zubaře. To by ale nějaký v Krnově musel brát.

• Paní doktorka je příjemná, co chodím k ní zuby mám v pořádku, Sem tam očistí ten kamínek a ještě je vyleští, nikdy jsem od ní neslyšela křivého slova, ted nás s manželem jen chválí a vyloženě k ní chodíme jen na kukačku, díky ní máme vše v pořádku. Vždycky si s námi popovídá o všem možném a pokaždé usměv na tváři, na preventivní kontroly k ní chodíme rádi a na návštěvu se vždycky těšíme, Vřele doporučuji

Paní doktorka Weissová mě včera ošetřila na pohotovosti.Po této zkušenosti,už nikdy více.Doporučuji,aby při ošetření bolavého zubu,nemluvila a nestarala se o zuby které neošetřuje.Kdybych já takhle,komentovala lidi v práci mám na hodinu výpověď.Neprofesionální a nelidský přístup.Sestřička hodná,tak ji přejí pevné nervy.Steinhauserová

• H

První návštěva u p. Weissové mě stála skoro 500Kč za obyčejné černé plomby. Když jsem se bavila s jinými zubaři, nikdo její přístup nechápal. Chodím dvakrát do roka a pokaždé platím 30Kč, taky divné. Už jsem si našla nového zubaře, takže děkuji, už ne. Ale chování vcelku příjemné a prostředí krásné.

• JSME U PANI MUDR CELA RODINA 15LET A NIKDO Z NAS SE S JEJIM SPATNYM PRISTUPEM NESETKAL.TO ZE MA NACANCANOU ORDINACI A CEKARNU VAS BOLET NEMUSI,TO JE BLEDA ZAVIST A NAVIC TO DOBRE PUSOBI NA DETI,KTERI MAJI NA CO KOUKAT A ZBAVI SE STRESU.DOKONCE I DOSPELI NEKTERI NA TO TAKTO REAGUJI.UPRIMNOST PANI MUDR JE NA MISTE A JSOU SE SESTRICKOU VELMI PRIJEMNE

• hrůůza...