Bělení zubů • Od 8 000 Kč
Endodontické konzultace • Od 500 Kč +7 Více
Estetická stomatologie • Od 1 200 Kč
Implantáty • Od 12 500 Kč
Keramické korunky • Od 4 500 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 4 500 Kč
Zubní vyšetření
Od 500 Kč
Tomáš Sekera
Naprosto perfektní komplexní péče - pro dospělého i pro dítě! Děkuji.
Irena Závorková
Skvělá paní doktorka, velice příjemná a moc šikovná. Všechno trpělivě vysvětlí. Prvně v životě věřím, že mi bude pomoženo s mými problémy se zuby. Za to paní doktorce vřele děkuji.
Roman Češka
Velmi empatická, pečlivá, vstřícná, jak to jen omezený čas lékařky, která ordinuje sama, dovolí.
Marta H.
Paní zubařka je skvělý odborník s velmi citlivým a ohleduplným přístupem k pacientovi a jako bonus je i báječný člověk, který má k ruce moc fajn sestřičky.
Michal Král
Celý život jsem měl panickou hrůzu ze zubařů. Zažil jsem desítky různých zubařů a ordinací (nejen v Čr) a tolik bolesti se zuby, že mi nedokázali nikde dlouhodobě pomoci. Žádnému zubaři už jsem nevěřil. Naposledy jsem dal na doporučení kamarádky a objednal se k paní doktorce Vasylevské (v té době pracovala v ordinaci MAGIC SMILE). Její bezkonkurenční lidský přístup k pacientům a její schopnosti mě přes moji letitou totální nedůvěru k zubařům přesvědčili. Zachránila mi zuby, zbavila mě bolesti a vše mi vždy skvěle vysvětlila. Už nikdy nechci jiného zubaře než jenom ji. Osobně doporučuji tuto zubařku každému. Díky ní se stalo nemožné - a to že se poprvé v životě k zubaři těším.
MDDr. Yuliia Vasylevska
Dobrý den , vážený pane Král. Moc Vám děkuji za Vaše kladné hodnocení. Také se vždy těšíme na Vás v naše ordinaci.
Eva
Skvělá paní doktorka mi moc pomohla při řešení problému se zánětem dásní. Ihned odpověděla na email z dotazem, po zavolání mě objednala, už na druhý den. Jsem ráda, že jsem našla někoho kdo se snaží zuby léčit a zachránit. Výhoda je, že po telefonické domluvě, můžete využít pohotovost o víkendu a o svátcích. Výbornou paní lékařku mohu doporučit.
MDDr. Yuliia Vasylevska
Vážená paní Fialová, děkuji za Váš názor. Jste velmi příjemný člověk a spolupracující pacient. Bylo mi v radost Vám pomoci.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze