Mgr. Xenie Uholyeva, Ph.D

Psycholog Více

Kontaktní údaje

Ráda pracuji s lidmi, kteří mají potíže ve vztazích nebo v sexu, kterým se v životě dějí věci, kterým nerozumí a chtějí porozumět. S lidmi, kteří nejsou spokojení s tím, jak užívají návykové látky, ať už je to alkohol nebo nelegální látky.
Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na FF UK, tam jsem si udělala i "velký" doktorát. Teď učím mladé psychology a moc mě to s nimi baví.
Mám dokončeny analytický výcvik v IGA Praha, podobně jako výcvikový kurz v analytické párové a rodinné terapii. Miluji analytické myšlení, ale sama nepracuji ortodoxně analytickým způsobem.
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

Přiblížit mapu

+1 služba

Jak fungují ceny?

O
Umístění: jiné místo • Jiný

Jako jedná z mála se umí orientovat i v méně známých návykových látkách jejích účincích ale především, jak se závislostí začít bojovat. Je přímá a terapii vede jako profesionál. Odborník na vztahy, sex a drogy a to vše v přirozenosti. Nachází spojení a podněty, kde je klient nevidí.

Umístění: Uholyeva • psychologické poradenství

Za me super terapie. Doted jsem zila moc uzavreny zivot a diky pani psyholozce ted citim a vnimam mnohem vic veci;-)

T
Umístění: Uholyeva • psychologické poradenství

Nevím, jak to funguje a jestli to připisovat terapii, ale teď mnohem víc rozumím svému příteli a tomu, co se mezi námi ve vztahu děje. A kolegové a podřízení mi obcas říkají, že jsem příjemnější.