Kromě toho od roku 2017 pracuji jako psycholožka bezpečnostního sboru, kde se věnuji zejména psychodiagnostice, lektorování a poradenství.
Informace o mém vzdělání:
Vzdělání:
08/2014 - 01/2017 Univerzita Palackého v Olomouci (psychologie - NMgr.)
09/2010 - 08/2013 Ostravská univerzita (psychologie - Bc.)
Kurzy a výcviky v oblasti psychologické péče:
02/2020 Posttraumatická péče na základě metody Critical Incident Stress Management, Generální ředitelství HZS ČR
od 10/2019 Poradenství a psychoterapie zaměřená na klienta, Český institut PCA Brně (komplexní psychoterapeutický výcvik)
2017 Základní krizová intervence, Remedium, Praha
Kurzy v oblasti psychodiagnostiky:
12/2021 - 03/2023 Základní kurz v Rorschakově metodě, PhDr. Igor Obuch a Mgr. Michal Pernička, Ph.D.
03/2022 LJI - Leadership Judgement Indicator, Hogrefe - Testcentrum
09/2020 Zpětná vazba jako součást psychologického vyšetření, IKP a APBS
2018 Komplexní školící kurz MMPI-2, IKP
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Saša H.
K terapeutce jsem se poprvé dostala v lednu tohoto roku na doporučení jejího kolegy, kt mě z kapacitních důvodů nemohl přijmout a bylo to to nejlepší, co se mohlo stát.
Předtím jsem navštěvovala 1,5 roku skupinovou terapii a pak se rozhodla přejít na individuál, abych na sobě mohla více pracovat.
Za několik měsíců pravidelných týdenních návštěv jsem udělala obrovský pokrok a v mém životě se odehrála spousta pozitivních změn – našli jsme si cestu k sobě s dlouholetým partnerem, pořídili si byt, získala jsem práci v oboru, o kt jsem roky snila a dokázala překonat i situace jako 2 úmrtí v blízké rodině.
Podařilo se mi přeměnit strach a životní nespokojenost na odvahu a malá i velká osobní vítězství.
Tohle všechno při příjemném popíjení kávy a pocitu starostlivosti a péče a bez pocitu “tvrdé práce“.
Tuto výbornou psycholožku, kt má na svou práci opravdový talent, proto mohu jen vřele doporučit. Každému, kdo cítí životní nespokojenost a tíhu starostí a myšlenek, se kterými si neví rady.