2009: Absolvoval Vinnyckou národní lékařskou univerzitu M.I.Pyrohova
Od roku 2012: Člen České Stomatologické Komory
2012: Osvědčení o uznání vysokoškolského vzdělání a kvalifikace v magisterském studijním programu Zubní lékařství, studijní obor Zubní lékařství (Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta)
2014: Úspěšné absolvování teoretické písemné části aprobační zkoušky Ministerstva zdravotnictví České republiky; Rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví České republiky "O uznání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání zubního lékaře na území České republiky"

Tatranská 860, Liberec

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Od 1 000 Kč

Od 700 Kč

Od 3 500 Kč

Od 1 000 Kč

Umístění: STOMACLINIC s.r.o. Jiný

Je mi 66 let a po celoživotních problémech se zuby se konečně nebojím chodit k zubaři. Pan doktor je milý, příjemný, každý úkon předem vysvětlí a hlavně nic nebolí.Mohu jen chválit a poděkovat .

Umístění: STOMACLINIC s.r.o. zubní vyšetření

Chodíme k němu celá rodina a nemůžeme si ho vynachválit. Vybavení skvělé, všechno vysvětlí a ke všemu je moc šikovný.

Umístění: jiné místo

Bezkonkurenční zubař, odvádí poctivou, kvalitní práci, nic nezanedbá. Nechybí mu lidský přístup. Za všechny předešlé zlé zkušenosti s jinými zubaři napravil reputaci. Díky za něj.

Pan doktor mi byl doporučen moji snachou a nemohu jinak než chválit,chválit,chválit,je to nejlepší zubař ,kterého jsem kdy mela,poprvé v životě se nebojím chodit k zubaři,hodný,mily,jemný,jedním slovem sikula a sestřička prostě bomba.víc takových