Libor Klíma
Určitě nedoporučuji. Chodil jsem k ní asi 10let, každého půl roku. Kaz jsem měl pouze vyjímečně, alespoň dle ní. Většinou to dopadlo tak, že řekla, že je vše v pořádku. A že mám zuby dobře vyčištěné. Bohužel asi nezná moderní metody. Přešel jsem na kliniku, kde po RTG a práci pod mikroskopem mně bylo objeveno 10 kazů a to docela rozsáhlých. Prý se tvořily léta, přitom před návštěvou soukromé kliniky jsem byl půl roku na preventivní prohlídce u p. doktorky Volné a vše v pořádku. Jinak je to příjemná paní, ale netuší co dělá. Také doporučuje tvrdé kartáčky, to je samozřejmě nesmysl a je to přesně obráceně. Dentální hygienu také nedoporučuje, všichni ostatní obráceně. Zkazila mi zuby, příjemný přístup není vše. Na klinice úplně jiný přístup. Snaží se zub vždy zachránit. Narozdíl od p. Doktorky, která zub umrtví, vrtá, vrtá, vrtá a vrtá. Pak se provrtá k nervu ten vytahá a zub zemře.
Chuppa
Úplně mi zkazila zuby, nemá péči, jde vidět, že ji práce nebaví a bere to tak.
NEDOPORUČUJI .
Dávám hodnocení "doporučuji", protože paní doktorku považuji za mírný nadprůměr. Určitě musím pochválit ochotu a vstřícnost k pacientům. Provedenou praci musím hodnotit pouze jako slušný standard. I jako laik cítím, že plomby nejsou dotaženy úplně přesně apod. I vybavení ordinace lze označit pouze za slušný průměr. Problém je, že jsem zažil zubaře o dva levely výše co do preciznosti práce i technického vybavení (bohužel již v důchodu).
Jirka
Příjemná paní doktorka. Ale....mám s ní velmi špatné zkušenosti, každy větší výkon umrtví injekcí a pak vrtá... takhle jsem prisel k díre mimo koren zubu az do kosti (pri odstanovani nervu zubu). Po ustoupeni umrtveni to bolelo 2 tydeny. Kdyz jsem presel k jine zubni lekarce a udelala mi rengen, tak se zhrozila!!! Bohuzel mily pristup k pacientovy neni vse, doktor musi mit i nadani od boha.... NEDOPORUCUJI !!!
Velice milá, vstřícná a šikovná paní doktorka. Mám opravdu velký strach ze zubařského křesla a ona mě dokáže uklidnit a povzbudit. Nejen že mi zuby bezbolestně opraví, ale i doporučí další péči a poradí. Jinou zubařku nechci!! Sestřička je také hodná, milá. V ordinaci vládne příjemná atmosféra.
JJ
Velmi kvalitní odborný přístup, pečlivost, přesnost, odpovědnost. K tomu úsměv a milé slovo i pro paní doktorku náročném okamžiku (komplikované trhání). A ochotná a milá sestřička k tomu. Kdyby bylo takových více.
Saša
Chodíme celá rodina a můžu jen a jen doporučit
Karel K.
Zažil jsem několik zubařů kteří mě o zuby spíše připravovali až jsem přišel na paní doktorku která umí zuby léčit. Jsem sní spokojen již 20 let Všem přeji takovou lékařku.Nesmím zapomenout také na její velmi hodnou sestřičku.Ještě jednou díky za Vaši péči.
HI
Paní doktorka je velmi vstřícná, profesionálně (dle mého názoru) poradí, co je pro pacienta nejlepší řešení. Pomohla mi s problémy, které jiný zubní lékař odmítl léčit. Doporučuji
Předchozímu hodnocení bohužel nemohou věřit. Paní doktorku navštěvuji já i můj muž. On má poměrně často problémy a s vypadenou plombou byl u paní doktorky několikrát a vždy se mu dostalo náležité péče. A co se týče přístupu, jak paní doktorka, tak sestřička jsou velmi milé a ochotné.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně