Petr Paleček
Vynikající lékařka. Zákrok vždy perfektní, většinou zcela bez bolesti, nebo jen minimálně. Výplně trvanlivé. Perfektní organizace času, pokud se objednáte na určitý čas, tak v ten čas skutečně půjdete do ordinace plus mínus 5 minut a to není ani zdaleka všude pravidlem.
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Jako dítě jsem k ní přestoupila, protože jsem měla od jiné zubařky zdravotní problém. Paní doktorka je velice milá a příjemná, zbavila mne strachu ze zubařů. Bohužel jsem se přestěhovala teď si musím shánět nového zubaře. Moc se bojím, kdo se mne teď ujme, protože paní Vojtová postavila laťku hodně vysoko!
Paní doktorka má velmi dobrý přístup k pacientům a z odborného hlediska, mě vždy dobře ošetřila. Jsem s výsledkem její práce velmi spokojena. Šimůnková Ludmila
Paní Doktorka mě zbavila panického strachu ze zubaře.Je to skvělá doktorka.Doktorko díky.Jsem rád vašim pacientem.
stálá pacientka
Paní doktorka je to nejlepší,co jsem kdy v mé "zubní historii" poznala.Z kraje se jeví jako trochu nepřístupná,ale později zjistíte,že je milá,a hlavně pečlivá a šikovná.
Raldes
Nejlepší zubař, kterého jsem během života měl [ 60 let ]
Krumlová
zubařů se bojím, ale ona je milá, vše ochotně vysvětlí, nemám s ní problém, hezká i když malá čekárna
STALA SE Z NI NECITLIVÁ LÉKAŘKA,NEUSTÁLÁ VYMENA SESTER TAKÉ O NEČEM SVEDČÍ,NEDOPORUČUJI
Pedál
Nejlepší, ke které jsem v životě chodil. Vždy ochotná, milá a co je pro pacienta důležité, velmi citlivá. Ordinace i čekárna super.